Milly Pie: voor mooie plannen én de dagelijkse hectiek.

28 november 2016

Hij ziet er heerlijk uit, is mega-handig en zit vol met inspirerende en uitdagende teksten en vragen. De Milly Pie, een handige planner, notitieboek en agenda in één. Perfect voor een drukke mama die ook haar eigen passies de ruimte wil geven. De dagelijkse drukte kan nogal overwhelming zijn, en er moet in één week al zoveel gebeuren. Tegelijkertijd wil je het gevoel hebben dat je verder komt in je leven, jezelf ontwikkelt, dat je een leuke moeder en partner bent, mooie plannen kan maken, en genoeg tijd overhoudt voor je sociale leven. Waarschijnlijk heb je vaak, net als ik, het gevoel dat je in één of meer van deze punten tekort schiet.

Hoe hou je dan de focus op jouw doelen, jouw dromen, jouw passies?

Blijkbaar worstelden ook zussen Annegien en Catalijn daarmee. Want vanuit die gedachte hebben zij de Milly Pie ontworpen. Onder het motto; ‘Live Today, Love To Doo’. Wanneer je goed plant, krijg je dingen gedaan. Focus houden in plaats van duizend dingen tegelijk doen. En de Milly Pie helpt bij het vinden van balans, focus en productiviteit. Dat klinkt goed toch!

miily-pie-ideas

Doelen stellen

De Milly Pie helpt je om prioriteiten te stellen. Met de Milly Pie kun je dagelijkse, wekelijkse en maandelijkse doelen formuleren en letterlijk een plan maken om deze te bereiken. Na elke maand volgt een evaluatieformulier, zodat je in kaart kunt brengen wat er goed ging, wat minder goed en waarom. Kortom: met Milly Pie creëer je overzicht, zodat er rust ontstaat in je hoofd en dús in je leven. 

Wat vind je in de Milly Pie?

• Een uniek plansysteem

• Planner, agenda, to do-lijst en notitieboek in één

• Stylish feel good design 

• Opbergvak voor iPad-mini of om inspirerende knipsels, bonnen etc. in te bewaren

• Makkelijk mee te nemen

De Milly Pie is geen magisch boek dat jouw leven voor je kan leven. Maar het overzichtelijke frame kan je wel helpen je leven te organiseren, focus aan te brengen, te plannen, prioriteiten te stellen en je dromen na te jagen. Perfect in het drukke leven van ondernemende, multi-taskende vrouwen. Een feestje op je bureau en in je tas en ook nog eens heel leuk om cadeau te geven. Er zijn vier designs beschikbaar, dus dat wordt lastig kiezen! 

Wat ik heel handig vind

Wat ik heel fijn vind aan de Milly Pie is dat er na elke maand een evaluatieformulier volgt waarin je kan opschrijven wat en waarom er in die maand goed en slecht ging, en wat er nodig is om het de volgende maand beter te kunnen doen. Dat geeft een mooi moment om eens lekker eerlijk terug te blikken (zonder werkgever die er wat over te zeggen heeft) en nieuwe plannen te maken.

Annegien en Catalijn – Miss & Miss Milly Pie

Tweelingzussen Annegien en Catalijn zijn fulltime moeder, fulltime onderneemster, fulltime levensgenieter, fulltime dromer én fulltime doener. Twee handen op één buik en voorheen nog wel eens met twee handen in het haar. Want hoe combineer je al die passies, deadlines, leuke dingen, afspraken en to do’s? Vanuit dit dagelijkse dilemma is het idee voor de Milly Pie geboren. Want jawel, wie schrijft die blijft… Een goede planning scheelt écht de helft!

Vier varianten

Ik heb gekozen voor de olifantenprint, maar ze zijn allemaal even leuk! Voor slechts 49,95 euro heb jij de touwtjes in handen!

schermafbeelding-2016-11-28-om-11-45-02

Win!

Mamaschrijft mag 1 exemplaar weggeven. Ben jij een echte Milly Pie? Laat in een comment hieronder of onder de Facebookpost weten welk exemplaar je graag wil winnen! Over een week (7 december) maken we de winnaar bekend.

Update: de winnaar van deze winactie is inmiddels via Facebook bekend gemaakt.

Lees ook:

Master your life met deze prachtige planners

Het geheim voor een gelukkig gezin

33 Reacties

 1. Liza

  De Milly Pie rose met vogels, zodat ik mijn focus kan houden en mijn ideeën eindelijk kan realiseren!

  Antwoord
 2. Stephanie

  Chaos en lijstjes is wel een beschrijving van mijn leven. Help mij met de olifanten het jaar door!

  Antwoord
 3. Carola van der Ligt

  Ik zou wel heel graag de Milly Bowtie willen winnen! 😍

  Antwoord
 4. Indiya Salmer

  Hallo, ik zou heel graag die met de vogels willen winnen om me eraan te herinneren dat je je vleugels wel moet laten wapperen om te kunnen vliegen 😉 bedankt voor deze kans

  Antwoord
 5. Jeanette

  Die met de olifantjes 😍
  Ik kan wel wat orde in ons leven gebruiken, zeker met mijn zoontje Noah is het erg druk en chaotisch en vergeet ik veel dingen.
  Zou heel erg welkom zijn!

  Antwoord
 6. Romy roest

  Wauw wat een gaaf iets. Ik zou hem zeker willen winnen
  Lijkt me heel handig voor in het dagelijks leven. Ben jij er al aan gewend? Ik ga ook voor de olifanten print! Duimen maar

  Antwoord
 7. Erika van Koert

  Ja graag ! Ik was altijd een lopende agenda maar ik merk dat ik de laatste tijd te veel doe / moet en steken laat vallen. Heel irritant voor een controle freak;) ik doe graag mee voor de olifanten

  Antwoord
 8. Emanuelson

  Graag zou ik deze willen winnen voor mijn excollega Michelle. Ik heb nog nooit zo’n rommel op een bureau gezien, maar ze is juist daardoor erg creatief. Helaas is ze nu op zoek naar nieuwe baan, hopelijk kan ze hiermee nieuwe start maken.

  Antwoord
 9. Channa

  zwart wit want zo ben ik mijn leven gelukkig niet.
  maar mijn leven is alles behalve saai dus ik hou nu al van Milla Pie
  misschien kunnen jullie deze mama redden en mij met zo’n mooi boek verwennen!
  2017 is bijna daar en dat wordt dan vast een top jaar!

  Antwoord
 10. Eloise Swets

  De Roze Olifanten zouden geweldig zijn! Die overgang brengt serieuze vergeetachtigheid en chaos met zich mee en daar kan ik maar niet aan wennen!

  Antwoord
 11. Claudia

  Wat een fantastisch mooi ding! De oplossing voor aaaaaaaal mijn chaos, haha! Even serieus, ik zou het fantastisch vinden om
  Die te winnen. Ze zijn allemaal mooi, maar die met de kolibries is toch wel echt super.

  Ik ga duimen! En dank voor je review.

  Antwoord
 12. Marjan

  Graag de zwart witte. Kan.ik eindelijk de chaos in mijn hoofd op schrijven nnmojn hoofd diend als agenda voor het hele gezin

  Antwoord
 13. Amber

  Erg leuk! Ben benieuwd naar de Milly Pie – ik doe graag mee voor de olifanten variant (‘denk niet aan een roze olifant’ haha).

  Antwoord
 14. Lise

  Handig, zo’n Milly Pie. Ik zou em dolgraag in zwart wit winnen.

  Antwoord
 15. Quirine

  Oh dit is echt iets voor mij! Voorheen was ik een enorme planner en kon ik alles prima onthouden, maar sinds de komst van mijn dochtertje is het leven een tikje chaotischer. Een hulpje om mijn gezinsleven, werk, sociale leven en naderende verhuizing in goede banen te leiden, is van harte welkom! Ik vind de blauwe Milly Pie erg mooi.

  Antwoord
 16. Anne zondag

  De milly patty! Wat een handig systeem om orde in mijn chaos te krijgen!

  Antwoord
 17. Maureen van Gemert

  Oja! Dit ziet er heel fijn uit en klinkt fantastisch. Een plek om alle drukte uit mijn hoofd te organiseren en plannen. Ik zou heel blij worden van de mintgroene met de olifanten. Top met mijn nieuwe baan en de kleine meid en nog veel meer. Super leuke actie!

  Antwoord
 18. Anita H.

  Heel graag zou ik de “Patty” willen winnen.

  Antwoord
 19. Kristel

  De roze olifanten! Geweldig…Om 2017 gestructureerd, fijn en een met een flinke dosis liefde en humor te laten verlopen. Om eindelijk mezelf een stok achter de deur te geven en de dingen te doen die ik zo graag eens zou willen doen en al tijden af wil hebben. Om mijn 2 banen, 2 kinderen, man en sociaal leven eens goed te laten verlopen…en niet heel onbelangrijk; om in die chaos nog een beetje tijd voor mezelf in te plannen! 😉

  Antwoord
 20. Samantha F.

  Wat is dit ontzettend fijn! Ik vind die met de olifanten (Milly Fant) echt geweldig. Ik houd nu mijn afspraken en to do dingen bij via Outlook, maar ik mis het echte papier. Verder kan ik Outlook alleen op de laptop zien en aangezien ik niet altijd de laptop bij me heb kan ik ook zo een afspraak missen :-O Ik heb nog geen agenda kunnen vinden die zo compleet is al deze en zou m dus heeeel graag willen winnen!

  Antwoord
 21. Carline de Haan

  Dat klinkt als mijn gouden hulplijn! Ik zou daarom dolgraag de Milly Pie winnen met de olifanten. En ik denk dat de rest van mijn Quintet dat errug met mij mee hoopt….😉

  Antwoord
 22. Sofie Dekkers

  Wauw, die roze olifanten!!!! 😍😍😍

  Antwoord
 23. CJM de Kok

  Super handig met een druk gezin, doe graag mee. Mijn voorkeur is de blauwe versie met streepjes

  Antwoord
 24. Soraya

  De lieve olifanten of de blauwe met ruitjes zou ik heel graag winnen. Zo handig, alles ineen! Hopelijk wordt het dan eindelijk onmogelijk om dingen te vergeten

  Antwoord
 25. Roos

  Op mijn werk ben ik constant bezig met de planning van anderen (trafficer/producer) waardoor de planning & organisatie thuis er weleens bij in schiet. Daarom zou de Milly Pie (liefst de donkerblauw) echt een aanwinst zijn zodat ik privé ook alles optimaal kan trafficen.

  Antwoord
 26. Lisanne

  Ooo heel gaaf! Ideaal voor mijn drukke bestaan als docent, blogger, moeder én deeltijdstudent. Dus ja! Graag! De blauwe het liefst. 🙂

  Antwoord
 27. Wilma Meulendijks

  In september ben ik mijn hart gevolgd en gestart met de Lerarenopleiding basisonderwijs. Een lang gekoesterde droom die ik nu eindelijk na leef. Iets wat ik met heel veel plezier doe, maar wat ook voor veel chaos in mijn hoofd zorgt: colleges, stage, toetsen, nieuwe les ideeen, gezin, partner, zoontje die net naar de basisschool gaat, huishouden, tijd voor me zelf…de Millie Pie lijkt me de oplossing om mijn droom wat meer “gestrucutreed” na te leven. De Millie Bowtie zou de perfecte kleur voor mij zijn!

  Antwoord
 28. Tineke

  De Milly Fly zou meer dan welkom zijn. Plannen en doelen stellen voor 2017 en er zo een fantastisch jaar van te maken. Heerlijk voornemen en het roze doet het hem helemaal bij mijn meisjes 🙂

  Antwoord
 29. eveline van zanten

  oh wat een mega gave planner, ik ben verliefd op de blauwe. ik zou heel graag winnen om mijn leven in 2017 weer wat structuur te kunnen geven met mijn lieve mannetjes na mijn onverwachte scheiding.

  Antwoord
 30. nicole

  Wat mooi en handig, ik vind alle design top!
  wat zou dit handig zijn om alles te ordenen met drie kids en een drukke baan in het onderwijs.

  Antwoord
 31. Miranda

  Een droomplanner, fantastisch, al zo lang naar op zoek!
  Ik zou er dolgraag 1 winnen, het maakt niet uit welke, ze zijn alle 4 erg leuk! ♡

  Antwoord
 32. Liesbeth

  Supergaaaaffff! Ik zou heel graag een roze olifantenversie willen winnen, wat een toffe planner!

  Antwoord
 33. CC

  wat super handig!! Ik hoop dat ik een kleine kans maak! ik kan namelijk niet zonder zo’n fijne agenda! De blauwe is mijn favoriet 🙂

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leonie Lindeboom

Mijn naam is Leonie, welkom op mijn website! Ik ben (uiteraard) moeder van inmiddels 3 kindjes. De jongste is nog een baby. Wij wonen in het altijd bruisende Amsterdam. Ons leven is vaak druk en chaotisch, maar bovenal is het heerlijk. Met ons vijven genieten we van alles wat de stad ons te bieden heeft en dat is elke dag weer een feest én een uitdaging. Genoeg om over te schrijven dus. Dit schrijven doe ik overigens niet alleen, maar samen met een aantal andere mama bloggers die allemaal hun eigen visie op hun leven met kids hebben. Veel leesplezier! Ben je ondernemer en wil je je bedrijf presenteren aan de leukste mama’s van Nederland? Of wil je zelf graag bloggen? Stuur een mail of bel even: leonievoormamaschrijft@gmail.com | 06-42204869.

Mis niks! Mamaschrijft op social:

Ook leuk om te lezen

Excuses van een nachtmoeder.

Excuses van een nachtmoeder.

Joske had zich altijd heilig voorgenomen om haar kind nooit bij haar in bed te laten slapen. Maar nu ze zelf een slechte doorslaper heeft, wil ze excuses maken.