Nooit meer uitglijden met de Sweakers. (Inclusief winactie!)

Meer dan de helft van de ongelukken bij zwembaden wordt veroorzaakt door uitglijden. En dat kan soms lelijk uitpakken. Daarom zijn de Sweakers ideaal om valpartijen te voorkomen.

Afgelopen zomer waren wij op vakantie in Portugal. Samen met familie zaten we in een fijne villa met prachtig zwembad erbij. Ondanks de afspraak die ik maakte met mijn kids om ‘niet te rennen bij het zwembad’ waren ze dat op dag één al meerdere malen vergeten en renden en gilden ze vol enthousiasme rond het zwembad. Wat een lol! Totdat Izzie vol onderuit ging op de rand van het zwembad. Tranen met tuiten en als gevolg pijn aan haar heup. Gelukkig ging het daarna weer prima met haar, maar het had natuurlijk vervelender kunnen uitpakken. Stel dat ze met haar hoofd de rand van zwembad had geraakt. Ai, dan waren we (letterlijk) verder van huis!

Veilige oplossing voor meer zwemplezier

En dit is precies wat ook de oprichter van Ockyz twee jaar geleden dacht. De vloer van het zwemparadijs dat hij met zijn familie bezocht was zo glad dat elk half uur een kind uitgleed en viel. De vloer met de achterkant van hun hoofd rakend, is verschrikkelijk om te zien. Daar moest iets aan gebeuren!

Hij ging meteen op zoek naar een veilige oplossing maar ontdekte dat er weinig producten voor kinderen zijn. En de producten die hij vond, waren alles behalve cool of stoer. Daarom besloot hij om het heft in handen te nemen en bedacht de Sweakers anti-slip footwear.

Zwemsokken

De Sweakers zijn zwemsokken met open tenen. Ze zijn rekbaar en ook nog eens licht van gewicht. Ze gaan ook maar liefst 4 maten mee en zijn heel erg betaalbaar.

De Sweakers anti-slip footwears zijn speciaal gemaakt om je kind veilig te laten spelen bij het zwembad. Het heeft verschillende soorten designs en kleuren voor zowel jongens als meisjes.

Nooit meer uitglijden met de Sweakers. (Inclusief winactie!)

Zwemsokken de Sweakers

De voordelen van Sweakers

 • anti-slipmateriaal van hoogtechnologische waarde
 • minder kans op uitglijden en voorkomt ongelukken
 • comfortabel en gemakkelijk te dragen met open tenen
 • lichtgewicht
 • antibacterieel en hygiënisch, dus vrij van onprettige ‘luchtjes’
 • sneldrogend
 • ergonomisch
 • luchtdoorlatend
 • en… lekker fel gekleurd en cool!

Winnen?

Wil jij twee paar Super Grey Sweakers winnen? Comment dan onder deze post op Facebook of Instagram van Mamaschrijft!

Wil je meer informatie over de Sweakers? Kijk dan op www.ockyz.com.

Share this post:

Volg Mamaschrijft

Leave a Reply

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

1 comment

 1. Marian B

  Dit is wel iets voor mijn zoontje. Hij is al regelmatig uitgegleden, dit zal mij een beter gevoel geven. Ben benieuwd!

Type to Search

See all results