Onmisbaar voor nu: de Thermoball van The North Face.

9 november 2015

The North Face staat bekend om warme, comfortabele buitenkleding. Zelf had ik nog geen ervaring met dit merk, tot ik de Thermoball Hoodie onder ogen kreeg. Wat een lekker jackie! Beetje getailleerd, een flinke (voor mij onmisbare) capuchon die je hoofd beschermd tegen te harde, koude wind of, brrrr nog erger: regen. Het jasje is heel dun, maar toch comfortabel warm door een vulling met PrimaLoft: een synthetisch alternatief voor dons. Overigens is dit super materiaal terug te vinden in alle The North Face producten.

Zeker nu het echt herfstig is en het alleen maar winderiger en kouder zal worden, de komende maanden, is een warme jas onmisbaar. Zelf fiets ik veel, door weer en wind. Ook al staat er een auto voor de deur. Fietsend ben ik vaak sneller op de plaats van bestemming en het scheelt een berg parkeerkosten. En last but not least: het is gezond! En de kinderen weten niet beter: zij fietsen zelf ook zoveel mogelijk. (check ook de leuke wintercollectie voor kids)

Alle Thermoball-producten van The North Face zijn warm en heel licht. Dus geen gezeul met een grote, lange winterjas. Dit is jasje is trouwens ook een absolute musthave wanneer je houdt van lange strandwandelingen of struinen door het bos. Je voelt niet eens dat je een jas draagt: je hebt alle vrijheid om te bewegen. Voor zowel mannen als vrouwen is de jas verkrijgbaar in maar liefst tien verschillende kleuren. Kiezen zal nog lastig worden.

WIN! Ik mag namens LVT PR een lichtgroene Thermoball Hoodie (maat M voor vrouwen) t.w.v. 200 euro weggeven! LIKE en DEEL dit bericht op je eigen Facebookpagina en duimen maar!

 

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leonie Lindeboom

Mijn naam is Leonie, welkom op mijn website! Ik ben (uiteraard) moeder van inmiddels 3 kindjes. De jongste is nog een baby. Wij wonen in het altijd bruisende Amsterdam. Ons leven is vaak druk en chaotisch, maar bovenal is het heerlijk. Met ons vijven genieten we van alles wat de stad ons te bieden heeft en dat is elke dag weer een feest én een uitdaging. Genoeg om over te schrijven dus. Dit schrijven doe ik overigens niet alleen, maar samen met een aantal andere mama bloggers die allemaal hun eigen visie op hun leven met kids hebben. Veel leesplezier! Ben je ondernemer en wil je je bedrijf presenteren aan de leukste mama’s van Nederland? Of wil je zelf graag bloggen? Stuur een mail of bel even: leonievoormamaschrijft@gmail.com | 06-42204869.

Mis niks! Mamaschrijft op social:

Ook leuk om te lezen

Excuses van een nachtmoeder.

Excuses van een nachtmoeder.

Joske had zich altijd heilig voorgenomen om haar kind nooit bij haar in bed te laten slapen. Maar nu ze zelf een slechte doorslaper heeft, wil ze excuses maken.