Op zoek naar een veilige, stoere fietshelm?

Sinds kort heb ik besloten dat de kinderen een fietshelm moeten dragen op de fiets. Het was alleen de vraag nog welke.. maar we hebben er eentje gevonden!

De meivakantie is weer voorbij en dat betekent voor de meeste kinderen weer naar school. Lopend, fietsend, met de auto… Ik woon zelf vrijwel naast de school, dus wij gaan meestal lopend erheen, maar sinds een paar maandjes maken we wel geregeld kleine fietstochtjes waarbij Raf zelf op zijn eigen fiets mag. Trots, maar nog een beetje onzeker slingert hij zich vooruit over het fietspad terwijl wij hem instructies geven zoals: ‘voor je kijken, doorfietsen, hier afslaan, geen wedstrijdje doen!’

Het gaat tot zover altijd goed, maar regelmatig flitsen er beelden door mijn hoofd van een auto die mijn kleine mannetje niet zag aankomen op zijn mini-BMX. En die beelden hebben ervoor gezorgd dat ik het nodig vond om een fietshelm aan te schaffen om zijn lieve koppie te beschermen. En dan ook gelijk maar eentje voor Izzie, die vrolijk op haar step en loopfietsje mee slingert. Raf en Izzie mochten er zelf eentje uitkiezen en trots fietsen ze nu met een helm van Nutcase rond. Raf met de Silver Fly en Izzie met de Ladybug. Superstoer!

Veiligheid en prints

Nutcase helmen beschermen het kinderhoofdje optimaal, want ze hebben een eigen mold voor de fabricage van de helm ontwikkeld in samenwerking met traumatologen. Deze biedt extra bescherming bij voorhoofd, slapen en nek. Deze mold wordt alleen voor Nutcase gebruikt en bestaat voor elk model. Ook wordt er standaard een visor meegeleverd met de helmen. Deze afneembare visor zit in de doos van de helm en biedt bescherming bij zon en regen. En naast het feit dat de Nutcase helmen goede bescherming bieden,  zijn de prints ook nog eens heel erg gaaf. Het zijn allemaal eigen creaties en er zit voor ieder kind wel iets bij.

raf fieten

Fietshelm kind

Meer dan alleen kinderhelmen

Vaak wordt Nutcase geassocieerd met alleen kinderhelmen, maar de collectie bestaat uit meer. Zo hebben ze fietshelmen voor baby’s tot volwassenen, skaters, e-bikers, forenzen, stadsfietsers, weekendavonturiers… Voor ieder wat wils!

Schermafbeelding 2017-05-01 om 21.04.15

Helm winnen?

Wil jij ook graag zo’n gave helm voor je kind? Ik mag van Nutcase een helm naar keuze weggeven. Hier vind je alle toffe varianten!

Hoe maak je kans?

  • Like Mamaschrijft op Facebook
  • Deel dit bericht op Facebook en laat in een comment weten welke helm en design je wil winnen!

Meer lezen?

Hoera, mijn kind fietst zonder zijwieltjes.

Er bestaat geen recept voor een leven zonder zorgen.

Share this post:

Volg Mamaschrijft

Leave a Reply

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

2 comments

  1. Anita H.

    Daar hoef ik niet lang over na te denken. Moo Little Nutty, zo leuk. Ik doe dus graag mee.

  2. julia van empel-stamate

    Graag Street Alien Abduction maat S voor mijn zoontje

Type to Search

See all results