Pareltjes van over de hele wereld.

De sieraden, kettingen, armbanden, oorbellen en ringen, van Ellen Beekmans hebben allemaal een eigen uitstraling en materiaalgebruik en horen thuis in een van de zes thema’s en de nieuwe die Ellen bedacht: MEDITERRANNEE, VINTAGE, BLOEMENPRACHT, ELIPSE, MARRAKECH en de nieuwe BOHEMIAN lijn.

Sieraden uit de Mediterrannee hebben een mediterrane look, gemaakt met (half)edelstenen, parelmoer en zoetwaterparels. In de VINTAGE lijn worden oude en nieuwe onderdelen van verschillende metaalsoorten gecombineerd tot nieuwe en eigentijdse ontwerpen. Koraalroosjes vormen de basis van de ontwerpen in BLOEMENPRACHT. ELIPSE verwijst naar de vorm van deze lijn met halflange ranke oorbellen van goud of zilver met een met hout bewerkte hanger. In de kleurrijke serie MARRAKECH combineert Ellen edelstenen en glas in meerdere kleuren tot ware kunstwerkjes. Ze voegt er dit seizoen BOHEMIAN aan toe, sieraden met een folklore look.

De sierden van Ellen worden met de hand gemaakt en zijn voor vrouwen met oog voor detail en gevoel voor kleur. De gedachte dat de mooie materialen overal ter wereld worden gevonden, maakt het sieraad nog unieker.

 

Share this post:

Volg Mamaschrijft

Leave a Reply

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Type to Search

See all results