Pareltjes van over de hele wereld.

27 juli 2013

De sieraden, kettingen, armbanden, oorbellen en ringen, van Ellen Beekmans hebben allemaal een eigen uitstraling en materiaalgebruik en horen thuis in een van de zes thema’s en de nieuwe die Ellen bedacht: MEDITERRANNEE, VINTAGE, BLOEMENPRACHT, ELIPSE, MARRAKECH en de nieuwe BOHEMIAN lijn.

Sieraden uit de Mediterrannee hebben een mediterrane look, gemaakt met (half)edelstenen, parelmoer en zoetwaterparels. In de VINTAGE lijn worden oude en nieuwe onderdelen van verschillende metaalsoorten gecombineerd tot nieuwe en eigentijdse ontwerpen. Koraalroosjes vormen de basis van de ontwerpen in BLOEMENPRACHT. ELIPSE verwijst naar de vorm van deze lijn met halflange ranke oorbellen van goud of zilver met een met hout bewerkte hanger. In de kleurrijke serie MARRAKECH combineert Ellen edelstenen en glas in meerdere kleuren tot ware kunstwerkjes. Ze voegt er dit seizoen BOHEMIAN aan toe, sieraden met een folklore look.

De sierden van Ellen worden met de hand gemaakt en zijn voor vrouwen met oog voor detail en gevoel voor kleur. De gedachte dat de mooie materialen overal ter wereld worden gevonden, maakt het sieraad nog unieker.

 

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leonie Lindeboom

Mijn naam is Leonie, welkom op mijn website! Ik ben (uiteraard) moeder van inmiddels 3 kindjes. De jongste is nog een baby. Wij wonen in het altijd bruisende Amsterdam. Ons leven is vaak druk en chaotisch, maar bovenal is het heerlijk. Met ons vijven genieten we van alles wat de stad ons te bieden heeft en dat is elke dag weer een feest én een uitdaging. Genoeg om over te schrijven dus. Dit schrijven doe ik overigens niet alleen, maar samen met een aantal andere mama bloggers die allemaal hun eigen visie op hun leven met kids hebben. Veel leesplezier! Ben je ondernemer en wil je je bedrijf presenteren aan de leukste mama’s van Nederland? Of wil je zelf graag bloggen? Stuur een mail of bel even: leonievoormamaschrijft@gmail.com | 06-42204869.

Mis niks! Mamaschrijft op social:

Ook leuk om te lezen

Excuses van een nachtmoeder.

Excuses van een nachtmoeder.

Joske had zich altijd heilig voorgenomen om haar kind nooit bij haar in bed te laten slapen. Maar nu ze zelf een slechte doorslaper heeft, wil ze excuses maken.