Prachtige minimalistische, handgemaakte sieraden.

17 oktober 2016

Afgelopen week was ik op zoek naar een subtiel en bijzonder kettinkje om te dragen op een feestje wat ik binnenkort heb. Oorbellen heb ik genoeg, maar eigenlijk maar weinig kettinkjes. In mijn zoektocht naar een mooi sieraad stuitte ik op de site van Jules Bean en ik was meteen verkocht! Prachtige unieke en handgemaakte sieraden.

Van hobby naar ondernemen

Ik wilde meer weten over Jules Bean en vroeg Jules, die eigenlijk Miriam heet, hoe ze is begonnen met haar bedrijf. Vanaf kleins af aan speelde ze al met kralen en haar bedrijf Jules Bean is dan ook geboren vanuit haar meisjeshobby. Vijf jaar geleden begon ze eigenlijk per ongeluk met Jules Bean met de droom dat haar hobby zou uitgroeien tot een heus sieradenmerk dat te koop zou zijn in fysieke en online winkels.

Niets is minder waar, want haar droom is waarheid geworden.

Een maand nadat ze officieel startte met Jules Bean kreeg ze haar eerste verkooppunt in Rotterdam. Sluijter en Meijer vonden Jules Bean tof genoeg om in hun mooie winkel te verkopen. In de jaren daarna volgden nieuwe lijnen, beurzen, pop-up shows, conceptstores, vaste verkooppunten en beurzen elkaar rap op. En inmiddels is Jules Bean een stevig merk tussen alle sieraden. Ik heb altijd ontzettend bewondering voor mensen die met hun talent en passie ook daadwerkelijk hun brood verdienen, en daarom geef ik graag wat aandacht aan dat soort ondernemers. Helemaal als zoiets ook nog eens van Nederlandse bodem komt!

miriam

Uniek en authentiek

Alle sieraden van Jules Bean worden met de hand gemaakt en ontworpen door Miriam zelf. Dat maakt elk sieraad dus vrij uniek en authentiek. Ze bedenkt de ontwerpen zelf, op basis van haar eigen smaak, en ze  gebruikt verschillende kleur- en materiaalcombinaties. Mijn oog viel eigenlijk direct op de Honeycomb shortie ketting uit de Mesmerizing collectie. Een prachtige collectie van kettinkjes, armbandjes en oorbellen in zilver- of goudkleur. Afgelopen week ontving ik de ketting per post, en alleen het pakketje is al een kadootje op zich. Supermooi verpakt. En daarom ook leuk om cadeau te geven. Bijna zonde om uit te pakken. Hieronder zie je mijn prachtige ketting.

img_5084 img_5089

Korting én gratis armbandje

Vind jij deze handgemaakte sieraden ook zo fijn? It’s your lucky day, want tot en met 31 december 2016 krijg je middels kortingscode mamaschrijft15 maar liefst 15% korting op de hele Mesmerizing Mimimal collectie, plus je ontvangt daar een gratis armbandje bij.

Wil je Jules Bean op social media volgen? Dat kan via Instagram en via Facebook.

Hangemaakte sieraden van jules Bean

Ik blij met mn Honeycomb Shortie!

Lees ook:

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leonie Lindeboom

Mijn naam is Leonie, welkom op mijn website! Ik ben (uiteraard) moeder van inmiddels 3 kindjes. De jongste is nog een baby. Wij wonen in het altijd bruisende Amsterdam. Ons leven is vaak druk en chaotisch, maar bovenal is het heerlijk. Met ons vijven genieten we van alles wat de stad ons te bieden heeft en dat is elke dag weer een feest én een uitdaging. Genoeg om over te schrijven dus. Dit schrijven doe ik overigens niet alleen, maar samen met een aantal andere mama bloggers die allemaal hun eigen visie op hun leven met kids hebben. Veel leesplezier! Ben je ondernemer en wil je je bedrijf presenteren aan de leukste mama’s van Nederland? Of wil je zelf graag bloggen? Stuur een mail of bel even: leonievoormamaschrijft@gmail.com | 06-42204869.

Mis niks! Mamaschrijft op social:

Ook leuk om te lezen

Excuses van een nachtmoeder.

Excuses van een nachtmoeder.

Joske had zich altijd heilig voorgenomen om haar kind nooit bij haar in bed te laten slapen. Maar nu ze zelf een slechte doorslaper heeft, wil ze excuses maken.