Prachtige, uber persoonlijke geboortekaartjes van Mevrouw Emmer.

Ik schreef al eerder een artikel over de geboortekaartjes van Mevrouw Emmer. En aangezien de website vernieuwd is en omdat ik de kaartjes vooral erg leuk vind, hierbij een update. Plus fijne winactie, maar daarover later meer. Ik had ontwerper Marieke Ruts zelf natuurlijk kunnen laten vertellen wat haar kaartjes zo bijzonder maakt, maar in dit geval leek het me leuk om enkele klanten aan het woord te laten. En zo geschiedde, ik spral een paar dames en werd helemaal blij van hun enthousiasme:

Janine Stalenhoef (34) kreeg in januari dit jaar een tweeling, genaamd Billy en Morris. Zij zijn niet de enige twee kinderen thuis, want bij dit samengestelde gezin horen Milou (19) en Floris (16) ook. Janine: “Voor mij zijn geboortekaartjes hét medium om al je dierbaren mede te delen dat je kind geboren is. Wij wilden deze aankondiging persoonlijk en dichtbij onszelf te houden en dankzij het prachtige ontwerp van Marieke is dat gelukt. De samenwerking met Marieke was ook heel fijn: ze antwoordde direct, zelfs in het weekend en ’s avonds. Ze begreep altijd direct wat de bedoeling was en gaf de juiste feedback. Het resultaat was een heel persoonlijke geboortekaart, waarvan iedereen zei dat het perfect bij ons past!”

Catheleyne Pasteuning-Jurgens (34) woonde nog maar kort in München, toen haar dochter Isabelle op 6 mei 2015 werd geboren. “De omstandigheden om in Duitsland een kind te krijgen zijn perfect. Je krijgt 14 weken zwangerschapsverlof en daarna heb je de mogelijkheid om een jaar betaald ouderschapsverlof te nemen. Ik maak gebruik van deze kans en kan dus in alle rust een jaar lang intens genieten van mijn meisje. Het leek ons leuk om iets met de stad Munchen te doen, aangezien onze dochter hier werd geboren. Toen ik op de website van Mevrouw Emmer zag dat zij skylines van plaatsen in kaartjes verwerkt, was ik direct om: zo origineel! En om eerlijk te zijn, beter dan de standaard grachtenpandjes die je vaak ziet. Al na het eerste contact kon Marieke onze wensen direct vertalen in een mooi ontwerp. Marieke is niet alleen ontzettend creatief, maar heeft service ook heel hoog in het vaandel staan. Door een fout van de drukker moesten wij langer op de kaarten wachten, terwijl we eigenlijk niet konden wachten om ze op de bus te doen. Marieke begreep dat als geen ander en heeft ons, kosteloos en met spoed, een nieuw pakket met kaarten toegezonden. Echt een topservice!”

Hanna Koning werd in augustus 2015 mama van dochter Tirza. “We vonden het best lastig om een persoonlijk geboortekaartje te vinden. We hebben veel websites bekeken, maar het was steeds net niet passend genoeg. De kaartjes van Mevrouw Emmer spraken ons meteen aan vanwege de frisse uitstraling en mooie kleuren. En dan ook nog de mogelijkheid om de skyline van je eigen stad erin te verwerken, zo leuk! Maar helaas, de skyline van onze woonplaats Zeist is niet echt indrukwekkend, haha. Daarom hebben we nog meer persoonlijke elementen in de kaart laten verwerken: onze oude VW kever uit ’73, onze poes, de Dom van Utrecht omdat Tirza daar is geboren en een appelboom die symbool staat voor onze beide families. De betrokkenheid van Marieke vond ik heel bijzonder. Tirza werd namelijk tijdens haar vakantie geboren, maar toch heeft ze op haar vakantieadres de laatste hand aan het ontwerp gelegd en hadden we de kaartjes de volgende dag binnen. Dat is pas service!”

WIN! Ben je net zo enthousiast geworden als ik en ben je stomtoevallig ook nog op zoek naar een geboortekaartje voor je eigen baby of wil je iemand anders verrassen met een mooie prijs? Mevrouw Emmer stelt een set geboortekaartjes met skyline van geboortestad/plaats/land/werelddeel beschikbaar in een winactie. Naast de bekende gevouwen vierkante kaartjes, heeft Mevrouw Emmer ook staande kaarten en, heel origineel, kaartjes op lichtgrijs karton.

DEEL en LIKE dit bericht op je eigen pagina en tag eventueel iemand die je deze prijs gunt. Vergeet ook niet om zowel Mevrouw Emmer als mamaschrijft te liken.

Marieke Ruts

Marieke Ruts

Unieke, gepersonaliseerde geboortekaartjes.

Unieke, gepersonaliseerde geboortekaartjes.

Share this post:

Volg Mamaschrijft

Leave a Reply

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

2 comments

  1. sasja

    Leuke actie! Heb al een paar mooie kaartjes gezien ? Ik doe mee!

  2. Dana vh van Staereling

    Wat een leuke kaartjes zeg !! Heel uniek! Ik doe graag mee voor onze eigen babymeid die we met kerstmis verwachten .
    Zo leuk! we duimen

Type to Search

See all results