Review: het gezellige meerijd(zit)plankje, de Cozy Rider. Inclusief winactie!

Ik mocht afgelopen weken de Cozy Rider testen, een meerijdplankje mét stoeltje. Handig en superleuk, want er zit een stoeltje mét stuur op en ik ga dit exemplaar weggeven!

Het is af en toe best een uitdaging om met drie kleine kinderen van A naar B te komen in de stad. En ik hou ervan om er veel op uit te gaan. Nu kan mijn middelste Izzie (2,5) prima zelf lopen, maar ze is vaak niet heel snel en regelmatig loopt ze een paar meter achter me aan te dromen. Dat is op zich prima, maar niet als ik haast heb! Ik overwoog daarom om een meerijdplankje op mijn wagen te installeren waar ze op kan staan als we weggaan met de kinderwagen. Tot ik twee weken geleden werd gevraagd om de Cozy Rider uit te proberen. Dat is een meerijdplankje waar ook een stoeltje op bevestigd is. Gaaf!

Review: het gezellige meerijd(zit)plankje, de Cozy Rider. Inclusief winactie!

Leuk voor kids!

Ik was super benieuwd hoe Izzie en Raf zouden reageren op het plankje. Het stoeltje ziet er namelijk echt cool uit. Je kan erin zitten en het heeft een stuurtje. En helemaal leuk is dat de achterste wieltjes knipperende LED lampjes in verschillende kleuren hebben dat je erg goed ziet oplichten wanneer het wat donkerder is.

Toen de doos werd bezorgd en we het stoeltje (supersnel!) geïnstalleerd hadden, wilde Izzie er meteen op. En alle dagen erna ook. Elk tripje naar de winkel en elke wandeling wilde ze op het stoeltje. En wat een bekijks hadden we op straat. We zijn heel vaak aangesproken over de Cozy Rider en bijna iedereen heeft gevraagd waar ik hem gekocht heb. Een groot succes dus.

Handig aan de Cozy Rider

De Cozy Rider is een universele meerijdplank. Je kan de Cozy Rider met of zonder het stoeltje gebruiken. Dus een kind kan erop staan of zitten. Multifunctioneel. Door middel van speciaal ontwikkelde aansluitingen is de Cozy rider geschikt voor alle soorten kinderwagens. Die van ons zit op een Stokke wagen. De aansluitingen zijn verstelbaar in zowel breedte, lengte als hoogte. Hierdoor is de Cozy Rider makkelijk in gebruik. Het stoeltje is ook in de hoogte verstelbaar en voorzien van een zachte stoelkussen en gordels zodat je kind veilig vast zit. Hij is geschikt voor kinderen vanaf 1,5 jaar en gewicht tot 25 kilo. Het is een handig plankje (en stoeltje) voor als je het geld niet wilt uitgeven aan een dubbele kinderwagen maar toch graag op een prettige manier twee kinderen wilt vervoeren.

De enige kanttekening die ik hierbij heb, is dat ik in mijn geval niet meer achter de wagen kan lopen maar een beetje ernaast. Op zich is dat geen probleem als je een beetje een soepele wendbare wagen hebt zoals die van mij. Als je een wagen hebt waarvan je de beugel ver kan uittrekken dan denk ik dat je er wel gemakkelijk achter kan lopen. Al met al vind ik het echt een super fijn plankje waar we allemaal veel plezier aan hebben!

Meer info over de Cozy Rider

Dit meerijdplankje mét stoeltje kost 109,99 en kan je bestellen via de website.

Winnen?

Wil jij het meerijdplankje dat ik mocht reviewen graag winnen voor jouw kleintje? Dat kan, like Mamaschrijft op Facebook en laat me weten in een comment dat je interesse hebt!

Lees ook:

Tried & tested: Kidkraft’s kinderkeuken.

Speelgoed opruimen. Met deze tips doet je kind het zelf.

 

Share this post:

Volg Mamaschrijft

Leave a Reply

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

12 comments

 1. Miekske Dingens

  Heel graag een kansje voor onze kapoen! Zou ie echt zo leuk vinden, en mama ook! <3

 2. Anniek kanters

  Deze wil ik wel winnen voor mijn zus, die in verwachting is van haar 2e kindje! Het zou dus ideaal zijn om ook mijn nichtje mee te nemen zonder dat ze daarvoor een nieuwe wagen moet kopen!

 3. Kay

  Voor mijn zoontje dat in januari 2 wordt! Hij raakt verveelt onderweg en gaat kattewaad uithalen of zet het op janken en dan bedoel ik echt zondagochtend schaamrood door stille wijken lopen en iedereen weet dat ik het samen met mijn zoon ben hahah! Dus zo’n Cozy Rider zou perfect zijn gezien hij op de fiets ook geweldig vindt. Fingers crossed!!! 👍🏻😊

 4. Linda raaijmakers

  Ik doe heel graag mee voor mijn zus die 20 weken zwanger is en een dochtertje van 16 maanden heeft. Hier zou ze echt veel aan hebben.

 5. elly van dongen

  Voor mijn dochter zou haar leven een stuk gemakkleijker maken…

 6. Lyn

  Wat leuk! Hier kan ik mijn vriendinnetje heel erg blij mee maken

 7. Romy

  Ik zou hem super graag willen proberen! Hier een pas geboren baby en een zoon van net 2 en een dochter van 3 dus hij zou super goed uitkomen er is er namelijk altijd 1 moe.. zou hem graag willen proberen

 8. Willemijn

  Met twee meiden op komst en een dochter van 2 thuis heb ik me er al bij neergelegd dat de deur uit gaan een uitdaging gaat worden en niet zo vaak gaat gebeuren…. er past nl geen meerijdplankje achter mijn wagen! Maar dit zou natuurlijk de oplossing zijn!!! Dus ja winnen doe ik in dit geval enorm graag!!!

 9. Lara

  Zou tof zijn, want ik vermoed dat de peuterdriftbuien op weg naar de supermarkt en school dan als sneeuw voor de zon verdwenen zijn… Wat fijn is met een derde in aantocht!

 10. Marleen

  Oehhh, die zou ik wel heel graag willen winnen voor mijn kleine grote peuter! Net te groot voor in de wagen maar net te klein om zelf langere stukken te lopen. Omdat het niet altijd makkelijk is om overal tussenin te zitten zou hij zo’n zitje goed kunnen gebruiken!

 11. Monique GB

  Geweldig! Dit zou de perfecte oplossing zijn voor mijn zoontje.
  Op dit moment zit hij nog in het boodschappenmandje onder de kinderwagen, maar onze jongste is bíjna 7 maanden en past al niet meer zo goed in de kinderwagenbak. Maar wanneer ik die bak verruil voor de zittende variant (kan zo snel niet op de naam ervan komen ) dan is er ook minder ruimte onder in het boodschappenmandje. … Dit mee-rij-zitje zou daarom ontzettend handig zijn.
  Bij deze doe ik heel graag mee 🙂

 12. Marleen

  Hoihoi,
  Heb je toevallig ook al ervaringen gehoord van het gebruik in combinatie met de Joolz Day kinderwagen?
  Bijv. of je dan wel achter de wagen loopt of er iets naast?
  En ohja… Hihi… is er al een winnaar gekozen want het lijkt ons een super mooie uitkomst met onze tweede kleine uk op komst!
  Ik hoor graag een reactie van je.

Type to Search

See all results