Review: Kidkraft poppenhuis inclusief winactie.

De dochter van Petra (4 jaar) mocht namens wehkamp een prachtig poppenhuis reviewen én een exemplaar weggeven!

Ik ben jaloers. Stikjaloers. Op mijn bloedeigen dochter. Want zij heeft nu zó iets moois. Iets wat ik ook wel had willen hebben als klein meisje. Maar nooit had. Dus nu geniet ik mee van mijn enthousiaste dochter, als ze speelt met haar nieuwe poppenhuis!

Mij (Petra) werd gevraagd of ik een review wilde schrijven over het Kidkraft Poppy Barbiehuis. Natuurlijk wilde ik dat! Voor ik het wist kreeg ik een gigantisch pakket afgeleverd en begon het echte werk.

In elkaar zetten

Laat me je dit aanraden: als je zelf niet zo handig bent óf een hekel hebt aan het in elkaar zetten van Ikea-meubelen, vraag je handige vriend, tante, buurman, collega of wie dan ook je te helpen. Want het in elkaar zetten vergt een beetje inzicht en behoorlijk wat kracht. Het heeft me heel wat zweetdruppels gekost, zeker omdat ik het alleen deed. Maar met een beetje handigheid kunnen ook de alleenstaande ouders onder ons dit poppenhuis in elkaar zetten. Wel goed om te weten: niet elk gat is even goed voorgeboord, dus af en toe moet je je gewicht in de strijd gooien om een schroef goed vast te kunnen draaien.

Ontwerp en materiaal poppenhuis

Maar heb je hem eenmaal in elkaar, dan héb je ook wat! Wauw, wat een mooi ding! Hij is gemaakt van stevig materiaal, waardoor hij zeker tegen een stootje kan. De leuke kleurtjes zullen elke poppenmoeder (of – vader) aanspreken. De vloeren en muren zijn bedrukt, waardoor het poppenhuis echt verschillende ruimtes heeft. Met een hoogte van 1,11 m, 3 verdiepingen en 11 meubeltjes staat het poppenhuis garant voor urenlang speelplezier. Benthe wist niet wat ze zag toen ze thuis kwam, want ik had hem stiekem in elkaar gezet toen ze er niet was. De barbies, die al een tijdje in de kast lagen, moesten natuurlijk gelijk opgediept worden.

 In eerste instantie hadden we het poppenhuis in de woonkamer staan, maar daar nam hij behoorlijk wat ruimte in. De barbies zijn dus verhuisd naar de kamer van Benthe, waardoor we haar niet veel meer beneden zien. Want ze vindt het gewoon te leuk.

Review: Kidkraft poppenhuis inclusief winactie.

En als ik haar vraag wát ze nou zo mooi vindt, heeft ze het vooral over de kleurtjes. Hij is namelijk overwegend roze. Laat dat nou net haar lievelingskleur zijn…

Aanrader

Kortom: ik kan dit poppenhuis zéker aanraden! Het enige minpunt is de kracht die het kost om het poppenhuis in elkaar te zetten. Zoals gezegd: mocht je daar niet zo goed in zijn of het gewoon niet leuk vinden, dan zou je het beste iemand om hulp kunnen vragen. Maar daarna heb je er geen omkijken meer naar. En ook niet naar je kind!

Poppenhuis 

Winnen of zelf kopen?

Lijkt dit poppenhuis jou ook het perfecte cadeau voor je dochter (of zoon)? Het poppenhuis is eenvoudig te bestellen bij wehkamp voor 119 euro. Naast dit poppenhuis heeft wehkamp nog veel meer huizen en accessoires. Een overzicht vind je hier.

Namens wehkamp mag Mamaschrijft nog zo’n poppenhuis zoals de dochter van Petra heeft verloten onder haar lezers. Wil je kans maken? Comment en deel dan dit bericht dat op de Facebookpagina van Mamaschrijft staat, of laat een reactie achter op Instagram met #mamaschrijft.

Share this post:

Volg Mamaschrijft

Leave a Reply

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

11 comments

 1. nicole orriens

  Wat een prachtige poppenhuis is dat inderdaad. Jammer dat het moeilijk in elkaar te zetten is, maar dat is gelukkig maar eenmalig.

 2. Marieke Flikweert

  Wow wat een gave winactie. ik doe graag mee voor mijn dochter Elin doen ook 4 jaar is.

 3. Petra

  Wat een prachtig Barbiehuis van Kidkraft 😍 Daar zouden mijn twee lieve meiden heel blij van worden. En mama stiekem ook 😉

 4. Liesbeth

  Jjjaaaaaaaa!!!! Voor mijn lieve petekind! Zou geweldig zijn!!!

 5. Anna

  Oooh wow echt wel voor mijn dochter Julia..!

  Facebook: An Na

 6. Heidie van der Steeg

  Jaaa, die had ik zelf als kind ook wel willen hebben. Maar niets let me om als ik dat super poppenhuis voor mijn dochter mag winnen, om zelf mee te spelen natuurlijk. Ze heeft pas een aantal barbies van haar grote nichtjes gekregen, die hebben hier natuurlijke en geweldig huis aan.

 7. elisabeth maria martina

  wat een geweldig gebaar, verras mijn kleindochter maar met dit prachtige exemplaar #duimenmaar

 8. Ilse Brinkhuis

  Ohhh echt een prachtcadeau voor mijn kleindochtertje die binnenkort jarig is. Ik ga duimen

 9. Ilse Brinkhuis

  Supergraag voor mijn kleindochtertje die binnenkort jarig is.

 10. Renske

  Oh wauw net als jij heb ik ook altijd een barbie huis gewild maar nooit gekregen. Dus wat zou het leuk zijn mijn barbie gekke dochter er 1 te geven. Ze heeft ook mijn oude barbies gehad dan zijn die ook niet meer dakloos❤ en voelt het toch een beetje alsof mijn kinderdroom ook uitkomt!

Type to Search

See all results