Review & winactie: de Beast step van Razor.

Op zoek naar een leuke, stoere step? Wij mochten de Beast step van Razor uitproberen én een exemplaar weggeven!

Met een zoon thuis die overstroomt van energie is het een MUST om het juiste buitenspeelgoed te hebben. Een voetbal is in ons geval onmisbaar, maar fietsjes en stepjes ook. Raf had een step, maar deze was nogal afgeragd in de afgelopen jaren. Gelukkig mochten we namens wehkamp de Razor Beast step uitproberen!

Razor Beast step

Voordat de step bij ons op de spreekwoordelijke deurmat viel, was ik benieuwd wie Razor eigenlijk is. Ik ken het merk vanuit de volksmond maar had me er nog nooit echt in verdiept. Eenmaal beland op de website zag ik hoe uitgebreid hun collectie is. Razor heeft niet alleen maar steps, maar ook waveboards, carts, hoverboards en skelters. Allerlei producten geschikt voor motorcross, BMX, snowboarden, skateboarden en surfen.

Toen de Razor Beast step binnen was, kon Raf natuurlijk niet lang wachten om er op te kunnen steppen.  Snel uitpakken die doos dus! In de doos bevinden zich twee onderdelen, de boven- en onderkant die je super eenvoudig in elkaar zet met bijgeleverde imbus. Peanuts!

Stoer, stevig en best geluidloos

De step viel meteen in de smaak want hij ziet er gaaf uit. Op het plankje staat een stoere graffity afdruk van Razor. Je voelt meteen dat deze step stevig is. Het heeft een sterke constructie, een aluminium deck (voetenplank) en een vast aluminium stuur. Je merkt dat goed wanneer je aan het steppen bent. Veel steps maken nogal geluid, en rinkelen, maar deze step niet. En hij beschikt over een rem op de achterkant van de plank, waarmee je snel tot stilstand komt.

Review & winactie: de Beast step van Razor.

Specs en leeftijd

De handgrepen zijn van zacht rubber en de wieltjes zijn 18-spaaks en van 98 mm urethaan gemaakt. Bij de omschrijving staat dat de step voor kinderen vanaf 6 jaar, maar Raf (5,5) kan er gemakkelijk op. En het mooie is dat deze step geschikt is voor personen tot zelfs 100 kilo dus wij, volwassenen, zouden er daar ook op kunnen steppen.

Kijk ‘m gaan op de Beast step

Review & winactie: Razor Beast step

Aanrader

Raf is er super blij mee. Hij rijdt soepel, voelt stabiel en ziet er stoer uit. Precies wat hij wil. En hij neemt uiteraard niet veel ruimte in beslag. Momenteel is de step in de aanbieding bij de wehkamp en kan je hem bestellen voor Euro 59,96 in plaats van Euro 79,95.

Winnen?

Ik mag één Razor Beast step verloten onder mijn lezers. Wil jij er graag eentje voor je kind? Maak je interesse kenbaar en reageer onder deze en/of de Facebook post. De winnaar wordt volgende week bekend gemaakt!

Lees ook:

Review: de Minimeis, een drager voor op de schouders.

Voetbalmoeders en -vaders.

Share this post:

Volg Mamaschrijft

Leave a Reply

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

28 comments

 1. Marian B

  Wat een mooie winactie! Mijn zoontje heeft energie voor 10, hij is altijd in beweging. Een step heeft hij niet, maar ik denk dat hij het wel helemaal leuk zal vinden. De kleur en de graffity afdruk van Razor zal hij zeker mooie en stoer vinden. Zijn verjaardag duurt niet zo heel lang meer, wie weet wordt dit een van zijn cadeaus 😉

 2. Marian zw

  Dat is zeker een toere jongensstep. Met een jongetje die volgende week jarig is, dan 6 wordt is dit natuurlijk echt een te gek kado. Wie weet is hij de gelukkige en mag ik he, er mee verrassen

 3. Wendy goverde

  Wat een stoere en mooie step! Hier is zoon van 6 zijn kleine step ontgroeid en dus toe aan een grote jongens versie. Deze zou dus helemaal passend zijn!

 4. Sara

  Super leuk voor onze stoere meiden. Het wordt weer mooier weer dus alle kinderen spelen weer lekker in de straat bij ons. Deze step zou een leuke aanwinst zijn voor iedereen!

 5. Nicole Groenewegen

  Geweldige actie en wat een toffe step! Siem zou daar echt zooo blij van worden! Duimen dat we hem winnen!! 🙏🏻 ❤️

 6. Heidie van der Steeg

  Ik wil er heel graag een voor mijn stoere dochter (die graffity zal ze te gek vinden). Haar huidige stepje is echt te klein voor haar geworden. Ze vindt het heel erg leuk om te steppen. Zeker nu het fijn weer is, stept ze buiten wat af. Dus met de Razor beast zou ze uren plezier beleven.
  Ze wordt volgende maand 6 jaar, dit zou een geweldig verjaardagscadeau voor haar zijn.

 7. Tamara v Bodegom

  ohhh!!! Mijn 6-jarige heeft klasgenootjes met zo’n step en hij wil er ook dolgraag eentje!! Wat zou hij trots zijn als hij die step op school zou mogen laten zien! 😍

 8. elisabeth maria martina

  een geweldig verjaardagscadeau voor mijn kleinzoon

 9. Babs

  Hier thuis een 5,5 snelheidsduivelinnetje 🙂 Gek op skeeleren en steppen!

  Maar haar step heeft al zoveel meegemaakt, in haar zoektocht naar snelheid en leuke kunststukken, dat deze van ellende bijna het loodje legt.

  Dus een Razor Beast is, zoals ik in de review lees, een superstep voor mijn dochter!

 10. Julia van empel-stamate

  Zou hem graag willen winnen voor mijn zoon die problemen heeft met evenwicht. Hij kan hem goed gebruiken.

 11. Aline

  Dat klinkt goed!! Mijn oudste kan niet wachten om naar de skatebaan te gaan, mijn jongste is te groot geworden voor zijn step, dus toe aan zo’n stoere en wij kunnen er lekker op naar huis steppen als de Kids op school zijn!! 🍀🍀

 12. Bernadet Kleine

  Oh gaaf!!!! Deze Step is echt geweldig!
  Ook zeer fijn dat deze step erg stil is! Zo gaan ze helemaal als een speer💪

 13. Marjolein van den Berg

  Wat zou dat een geweldig cadeau voor mijn dochtertje zijn die over 3 weken jarig is!! 😊

 14. Z. Kumru

  Mijn zoontje is ook 5,5 jaar en wilt dolgraag een step! Ik doe graag mee!!

 15. Cbdkl

  Leuke winactie, hoop dat de step zo stevig is als je schrijft. Ze hebben hier al wat steppen versleten. Had besloten om er geen meer te kopen. Maar zoontje is jarig en weet geen ander cadeau. Deze step zou hij geweldig vinden. Dus doe mee en hoop dat we hem winnen voor zijn verjaardag 24-4.😘🍀❤🍀😍🍀

 16. Bettie

  Hier een 7 en 4 jarige die dol zijn op buitenspelen en veevoersmiddelen. Samen met de buurdames spelen ze dan vervoertikkertje. Een nieuwe stoere step zouden de heren (en dames) geweldig vinden

 17. Marieke flikweert

  Mijn dochter wil al zolang een step. Je zou haar hier een heel groot plezier mee doe.
  Ik loot dus graag mee voor had en voor mijn zoontje.

 18. Dorien

  Ja graag met dit mooie weer en seizoenen op komst lekker steppen samen met mijn dochter ernaast skaten ❤️

 19. Marijke Smit

  Suuuper mooi, daar maak je mijn dochtertje Jinthe vast en zeker heul blij mee!

 20. Tamara

  superleuk voor Emma, kan ze op deze stoere step lekker crossen!

 21. Lyn

  Wat leuk! Ik doe graag mee voor de zoon van mijn vriendin.

 22. Tamara

  Wat een gave winactie!
  Ik maak graag kans voor ons actieve en stoere drietal. Wat een speelplezier kunnen ze hieraan beleven…. 🛴😍

 23. Manon Holtman

  Mijn oudste dochter heeft al zo’n soort step en die wil ze natuurlijk niet delen 😩 graag doe ik mee voor mijn jongste dochter van 6!

 24. Marita Cuypers

  Leuk voor onze kleinzoon, zo kan hij leuk op en neer steppen en wat zijn die steps stoer!

 25. Linda Raaijmakers

  Onze tweeling Lucas en Eva zouden hier graag mee touren in het warande park

 26. Miekske Dingens

  Wat gaaf en stoer! Kan me al helemaal inbeelden hoe onze kapoen hierop rond raced! <3 Heel graag dus!

Type to Search

See all results