Stokke, het A-merk op het gebied van kindermeubilair.

22 juni 2016

Natuurlijk wil je het liefst hot, hip and happening als het gaat om spullen voor je kind. Je doet je best voor jezelf en als dan straks je kindje er is, dan wil je nog steeds leuk voor de dag komen. Heel veel kindermerken spelen hier handig op in. Slim, maar hoe zit het dan met de behoeften van het kind? Wordt daar ook aan gedacht door de hippe, nieuwe kindermerken? That’s the question.

Van busstoel naar kinderwagen

Stokke stelt de ontwikkeling van het kind bij elk ontwerp voorop en ergonomie en comfort staan centraal. En toch blijven ze prachtige, nieuwe ontwerpen maken. Heel even terug in de tijd. Want wist je dat Stokke in 1932 begon met busstoelen en meubilair voor volwassenen? Het kan raar gaan, want inmiddels staat dit merk op nummer 1 als het gaat om kinderstoelen, kinderwagens, draagzakken, textielcollectie en babykamermeubelen. Zelf hebben we, toen de kids nog klein waren, enorm genoten van de iconische (want gelanceerd in 1972) Tripp Trapp stoelen. Ik heb er geen afscheid van kunnen nemen. Enerzijds vanwege de mooie herinneringen, anderzijds omdat ze ook nu nog prima te gebruiken zijn. Als bureaustoel bijvoorbeeld. En wat te denken van een volgende generatie in de familie, die zich hopelijk ooit aandient! De stoelen zijn slijtvast en gaan jaren mee. Een investering waard dus.

De band tussen ouder en kind

Naast het feit dat de ontwerpen moeten voldoen aan de strenge eisen die Stokke hanteert, is de achterliggende ook het vermelden waard: ze zijn er namelijk op gericht om de band tussen ouder en kind te optimaliseren. De kinderwagens hebben bijvoorbeeld een extra hoge zit en met de blik op de ouders gericht. Gezellig en een veilig gevoel voor het kind. En bekijk ook eens deze bijzondere zitoplossing. Geniaal. Je zult zien dat er bij elk product rekening wordt gehouden met het feit dat ieder kind heel blij wordt van contact maken. Kinderen leren ontzettend veel van kijken, kopieren en vervolgens zelf proberen. Vanuit die gedachte ontwerpt Stokke nieuwe (vaak prijswinnende) producten. Hoe klein ook, elk kind moet bewust deel uitmaken van het gezin.

Zo ontstond ook het idee voor de iconische Tripp Trapp: in deze stoel zit een kind, dankzij verschillende ‘hulpstukken’ al vanaf de geboorte, op dezelfde hoogte als volwassenen aan tafel. Kortom: door het gebruik van de Stokke producten is de kans groot dat alles wat je met je kind onderneemt en doet, net even iets makkelijker en leuker gaat. Lekker wandelen is alleen maar leuk zolang je kind comfortabel wordt vervoerd en niet na de eerste 100 meter al in huilen uitbarst. En heerlijk lang tafelen, met jong en oud, is alleen maar voor herhaling vatbaar wanneer iedereen het naar zijn zin heeft. Incluis de mini’s. En nu zou je misschien bijna gaan denken dat de hipheid moet boeten voor zoveel ergonomische voordelen, maar dat is gelukkig niet het geval. Stokke is Koning als het gaat om mooie kleuren, fijne stoffen en materialen en tijdloos design. Ook overtuigd van de kracht van Stokke? Doe dan mee aan onze fantastische winactie!

Je kindje altijd dichtbij met de Stokke My Carrier

Je kindje altijd dichtbij met de Stokke My Carrier

WIN! Ben jij zwanger? Dan is er werk aan de winkel! Wij helpen je een handje, want wanneer je meedoet aan deze winactie, dan maak je kans op een van de volgende drie producten: – de Tripp Trapp kinderstoel (t.w.v. 189 euro), een Flexi Bath (41 euro) of de My Carrier (t.w.v. 119 euro). Wat moet je doen om kans te maken? Laat een originele en goed onderbouwde REACTIE achter op Facebook met daarom een goede reden waarom je dit product zou moeten/willen winnen en DEEL dit bericht op je eigen pagina. Je mag natuurlijk ook iemand taggen aan wie je de prijs zou willen geven! In week 27 (2016) maken we de winnaar bekend.

Altijd lekker in bad kunnen met de Flexi Bath

Altijd lekker in bad kunnen met de Flexi Bath

 

 

2 Reacties

  1. Joanie

    Leuke actie! Ik doe graag mee! Ga meteen even op Facebook een reactie schrijven.

    Antwoord
  2. Bibi Donk

    Super leuk! Ik doe mee voor de stoel voor mijn nichtje!

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leonie Lindeboom

Mijn naam is Leonie, welkom op mijn website! Ik ben (uiteraard) moeder van inmiddels 3 kindjes. De jongste is nog een baby. Wij wonen in het altijd bruisende Amsterdam. Ons leven is vaak druk en chaotisch, maar bovenal is het heerlijk. Met ons vijven genieten we van alles wat de stad ons te bieden heeft en dat is elke dag weer een feest én een uitdaging. Genoeg om over te schrijven dus. Dit schrijven doe ik overigens niet alleen, maar samen met een aantal andere mama bloggers die allemaal hun eigen visie op hun leven met kids hebben. Veel leesplezier! Ben je ondernemer en wil je je bedrijf presenteren aan de leukste mama’s van Nederland? Of wil je zelf graag bloggen? Stuur een mail of bel even: leonievoormamaschrijft@gmail.com | 06-42204869.

Mis niks! Mamaschrijft op social:

Ook leuk om te lezen

Excuses van een nachtmoeder.

Excuses van een nachtmoeder.

Joske had zich altijd heilig voorgenomen om haar kind nooit bij haar in bed te laten slapen. Maar nu ze zelf een slechte doorslaper heeft, wil ze excuses maken.