Tinkle & Cherry: vlijmscherpe prints en een ijzersterke kwaliteit

Angelique (43) is mama van vier (3, 8, 11 en 12 jaar) en stopte in 2010 na 12 jaar televisieprogramma’s maken bij regionale Omroep Gelderland: het was tijd voor iets anders. Maar wat?

Creatief brein

Ik had een prachtige baan en leuke collega’s bij Omroep Gelderland maar het kriebelde… wilde ik dit de rest van mijn werkzame leven blijven doen of zou ik eens iets anders gaan proberen? Het werd dat laatste. Ik geloof in deuren sluiten om andere te laten openen dus ben ik in het diepe gesprongen, heb mijn baan opgezegd en ben een eigen bedrijf begonnen. Ik ging onder het label MEISenMANNEKE geboortekaartjes ontwerpen en deed in het begin daarnaast ook nog journalistieke klussen. In beide gevallen vertel je een (beeld-)verhaal, bewegend of stilstaand.

Ik ben creatief in mijn hoofd. Brainstormen, nieuwe ideeën of producten bedenken of ‘oude dingen’ vernieuwen; dat past bij me. Een van mijn ontwerpen, een kaartje met autootjes, was direct een hit en toen een klant vroeg of het mogelijk was om hiervan een sticker voor een stoeltje van te maken, ontstond het idee van een muursticker- en behanglijn. Het begin van Tinkle&Cherry.

Gepersonaliseerde wanddecoratie

Ik had wat speurwerk verricht en ik ontdekte dat gepersonaliseerd behang er nauwelijks was. Daar wilde ik sowieso iets mee, besloot ik. Wat direct als een paal boven water stond, was dat de kwaliteit absoluut goed moest zijn. Niets zo vervelend als behang dat snel scheurt terwijl je het probeert op te hangen, of prints die niet scherp zijn. Wij produceren onze producten bij BN International, een grote Nederlandse behangproducent. De kleuren blijven mooi en het is geen papier, maar echt, stevig vliesbehang. Met een gegarandeerd vlijmscherpe print. En het is ook nog gebruiksvriendelijk: je smeert plaksel op de wand, rolt het behang erover uit en zorgt dat de naden perfect aansluiten. Ideaal!

Droom: een eigen label

Tinkle & Cherry bestaat sinds april 2015, maar ik kan wel zeggen dat het al heel goed gaat. De enthousiaste reacties van klanten maken me zo blij! Vooral de muursticker met de autootjes en het voetbalbehang gaan heel goed. Ik heb thuis allemaal voetballertjes rondlopen, dus je raadt het al: zij wilden ook dolgraag een voetbalkamer. Met dit behang was de klus zo geklaard. En ondertussen ben ik heel blij dat er geen behangetje van een voetbalclub in de kamers hangt. Het is leuk als het lukt om aan de wensen van je kind tegemoet te komen en de kinderkamer toch ook nog stijlvol en hip is. Omdat er zoveel vraag is naar het voetbalbehang, produceren we nu in grote oplages en dat heeft ervoor gezorgd dat de prijs iets naar beneden kon. Door alle ontwikkelingen, worden mijn plannen alsmaar groter. Ik stop veel tijd in het verder ontwikkelen van mijn concept en ik droom van een eigen label dat in verschillende winkels verkocht wordt. De lijn van Tinkle&Cherry wordt over enkele maanden in elk geval uitgebreid met een voetbal-zitzak. En als het een beetje meezit volgt er ook nog een beddengoedlijn.

WIN! Wil jij jouw kind verrassen met een voetbalkamer? Angelique stelt een rol voetbalbehang beschikbaar! Like Tinkle&Cherry en mamaschrijft op Facebook en deel dit bericht op je pagina. Volgende week maak ik de winnaar bekend.

Angelique met voetbaldochter Liv

Angelique met voetbaldochter Liv

 

 

Share this post:

Volg Mamaschrijft

Leave a Reply

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Type to Search

See all results