Tried & tested: Kidkraft’s kinderkeuken. Inclusief winactie!

13 september 2017

Izzie zit echt in de rollenspel-fase. Veeeeel te vaak is ze prinses Elsa, heel soms ook brandweervrouw Izzie (lees: een brandweerhelm op), maar ze is vooral vaak onze kok in huis. En daarmee bedoel ik niet dat ze elke avond de aardappeltjes schilt maar dat ze het vooral heel leuk vindt om haar plastic pizza in puntjes te snijden en pannenkoeken te rollen van klei. Daarom was ik heel enthousiast toen ik door wehkamp gevraagd werd om de keuken van Kidkraft te reviewen. En nog leuker, ik mag ook een keukentje weggeven!

Tried & tested: Kidkraft's kinderkeuken. Inclusief winactie!

Review: kinderkeuken Kidkraft

Wie is Kidkraft?

KidKraft gebruikt de kracht van hout om kinderen te inspireren hun creativiteit te gebruiken. Al bijna 50 jaar voldoet KidKraft aan de voortdurend veranderende wensen van kinderen (en hun ouders) met creatief, educatief, hoogwaardig en kleurrijk speelgoed. Naast speelkeukentjes, poppenhuizen en houten treinen biedt KidKraft ook een breed scala ander speelgoed en kindermeubilair.

Let’s Cook kinderkeuken

Afgelopen week ontvingen we het keukentje, netjes verpakt in een grote doos. Manlief besloot het keukentje in elkaar te zetten. Gelukkig was de handleiding heel duidelijk en ik denk dat de keuken binnen een uurtje stond. De volgende ochtend werd Izzie verrast met dit leuke keukentje en het eerste wat ze pakte was de ‘handsfree telefoon’ die aan de zijkant zit geplakt. Ze ging er meteen oma mee bellen. Ook de gaspitten zijn een succes, want die geven licht en maken geluid.

Spelen met de gaspitten van de Kidcraft kinderkeuken.

Spelen met de gaspitten van de Kidkraft kinderkeuken.

Andere kenmerken van de kinderkeuken

Vooral de details zijn erg leuk!  De achtergrond heeft een printje, en een plant. En deze kinderkeuken heeft verschillende interactieve functies om tot een succesvol recept te komen. Draaien aan de ovenknoppen, openen van de deur, een kraan en een realistische gasbrander met licht en geluid. De jongste talentvolle koks kunnen uren plezier beleven. Ook speelgoed, bestek en kleine artikelen kunnen opgeborgen worden in het kastje onder het aanrecht. De keuken is niet heel groot, dus past daarom goed in veel ruimtes.

Volgens Kidkraft is dit product geschikt voor kinderen vanaf drie jaar maar ik denk dat je dit zelf het beste kan inschatten. Izzie is nog geen drie jaar, maar ze is ook niet iemand die nog alles in haar mondje stopt.

Tried & tested: Kidkraft's kinderkeuken. Inclusief winactie!

Genoeg kastjes om de keukenspullen te stallen.

Winnen?

Denk je dat jouw kleine kok in huis heel blij wordt van dit keukentje? Like dan Mamaschrijft op Facebook en/of op Instagram laat daar tevens in een comment weten dat je graag kans maakt. Geen Facebook of Insta? Plaats dan je berichtje hieronder! Volgende week maak ik de winnaar bekend!

Lees ook:

Speelgoed opruimen. Met deze tips een leuke klus.

19 Reacties

 1. Lyn

  Prachtig keukentje, hier kan ik mijn nichtje vast heel erg blij mee maken.

  Antwoord
 2. Anita H.

  Ik maak heel graag kans!

  Antwoord
 3. Dees

  Voor mijn jongste zoon (van bijna 4), omdat hij zowel met zus als broer fantastisch kan spelen. De buitenkeuken met zandtaartjes is geweldig in de zomer, maar dit maakt een lange herfst en winter prachtig!

  Antwoord
 4. Sabrina

  Ooh wat gaaf!!
  Onze zoon zou hier ook erg blij mee zijn.
  Ik loot dus graag mee!

  Antwoord
 5. Heidie van der Steeg

  Zo’n kleine meid die zich als Elsa verkleed, die heb ik hier ook rondlopen. Ik heb zelfs een Frozen keukenshort en koksmuts. Mijn dochtertje vindt dat Kidkraft keuken ongetwijfeld geweldig. Ze wil mij graag helpen als ik aan het koken ben, maar dat is natuurlijk vaak onhandig. Het zou dan ook super zijn als ik deze keuken vlakbij mijn keuken kan zetten zodat we voortaan samen kunnen koken.

  Antwoord
 6. Miranda Hoek

  Wat een geweldig leuk keukentje! Wij zijn momenteel op zoek naar een keukentje omdat ons dochtertje helemaal idolaat is van het keukentje van haar vriendinnetje. Wat een leuk design heeft deze en al die kleine leuke details ❤️… te gek!

  Antwoord
 7. Miekske Dingens

  Wat een fijne actie! Ik zou graag kans maken voor mijn kleine kok in spe 🙂 Ook jongens vinden het fijn om met keukentjes te kunnen spelen 🙂

  Antwoord
 8. Erna Koemans-Fase

  Wat een positief verhaal. Mooi keukentje. Mijn meiden hebben er nog geen en worden hier zeker blij van! Voor hen doe ik mee en ook voor mijn zoontje die vast graag mee gaat spelen in het rollenspel als papa!

  Antwoord
 9. Babs

  Oh dat zijn zulke leuke keukentjes! Mijn dochter is bijna jarig, dus die zou er helemaal blij mee zijn! Ze is gek op mee helpen in de keuken, en mama krijgt ook vaak de lekkerste gebakjes en thee van haar theeserviesje! En ik gun het haar zo, want ze is zo lief & zorgzaam voor mama, als ik niet zo lekker ben vanwege mijn ziekte ms

  Antwoord
 10. Linda Raaijmakers

  Ik maak heel graag kans voor onze tweeling Lucas & Eva die 5 december jarig zijn 😀

  Antwoord
 11. Tamara

  Superleuk keukentje, onze zoon is dol op koken, dus ik doe graag voor hem mee! Kleine chef kok 🙂

  Antwoord
 12. Willianne

  Zo super leuk! Ben benieuwd wat mijn kleine kok Teun voor me gaat maken, hij is gek op lekkere dingetjes dus komt helemaal goed:) Het eten setje van Kidkraft is ook zo leuk voor erbij! Ik ga zooo hard duimen:D

  Antwoord
 13. Marita Cuypers

  Dit is echt zo leuk voor de kleinkinderen, ik doe graag mee voor hen, zodat ze bij oma, leuk kunnen koken 🙂

  Antwoord
 14. Lisa

  Love it 😍😍
  En ik weet zeker twee mini-koks hier in huis ook!

  (Super shirtje op de foto!)

  Antwoord
 15. tine van aken

  Zeker weten, twee kleutertjes gesignaleerd hier, beetje toebehoren hebben we maar… nog geen keukentje en al zeker niet zo’n prachtexemplaar! Iets zegt mij dat ze hier geweldig, enorm, héééél erg blij mee zouden zijn!

  Antwoord
 16. Tamara V

  Zou toch superleuk zijn samen koken en bakken Jong geleerd is………..
  Wie weet kan ik na een paar jaartjes bij haar aan tafel aanschuiven als ze een goede “leerling” is
  Wat een gezellige,leerzame actie

  Antwoord
 17. Jamila

  Wat een mooie keuken en wat leuk geschreven ik doe graag mee voor mijn dochtertje Zeineb van bijna 3jaar ze is dol op koken en mama te helpen in de keuken alleen dat vind mama wat te gevaarlijk dus een eigen keuken zou geweldig zijn en ook omdat ze bijna 3 jaar wordt ik volg je op Fb en Ig heb daar ook gereageerd

  Antwoord
 18. Sharon de Ridder

  Wat een superlief keukentje! Daar maak ik graag kans op voor mijn kleine kok 🙂

  Antwoord
 19. Lieke van Veen

  Wauw dit is een leuk sinterklaas cadeau voor mijn neefje. Ik doe graag mee en volg je op facebook (lieke van veen) en instagram (liekevv24)

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leonie Lindeboom

Mijn naam is Leonie, welkom op mijn website! Ik ben (uiteraard) moeder van inmiddels 3 kindjes. De jongste is nog een baby. Wij wonen in het altijd bruisende Amsterdam. Ons leven is vaak druk en chaotisch, maar bovenal is het heerlijk. Met ons vijven genieten we van alles wat de stad ons te bieden heeft en dat is elke dag weer een feest én een uitdaging. Genoeg om over te schrijven dus. Dit schrijven doe ik overigens niet alleen, maar samen met een aantal andere mama bloggers die allemaal hun eigen visie op hun leven met kids hebben. Veel leesplezier! Ben je ondernemer en wil je je bedrijf presenteren aan de leukste mama’s van Nederland? Of wil je zelf graag bloggen? Stuur een mail of bel even: leonievoormamaschrijft@gmail.com | 06-42204869.

Mis niks! Mamaschrijft op social:

Ook leuk om te lezen

Excuses van een nachtmoeder.

Excuses van een nachtmoeder.

Joske had zich altijd heilig voorgenomen om haar kind nooit bij haar in bed te laten slapen. Maar nu ze zelf een slechte doorslaper heeft, wil ze excuses maken.