Webshop waar je blij van wordt: Petit Puk.

1 februari 2017

Soms zijn er van die sites waarvan ik eigenlijk alles wel wil hebben. Waar ik stiekem heel vaak ‘eventjes’ op kijk, en er dan vreselijk hebberig van word. Petit Puk is er zo eentje. Superzoete items voor de kinderkamer, kleding en als ik zou willen, matchende schoenen voor mini en mij. Ze verkopen er vooral wat ze zelf mooi vinden. En dat vind ik toevallig ook!

Hobbelpaardjes, kleertjes, laarzen en meer

De hobbelpaardjes vrolijken iedere kinderkamer op, de superzachte truien met heerlijke printen maken ieder kindje extra knuffelbaar, en die maillots van Lullaby Road met zwanen en vossen net boven de Bergsteinlaarsjes, beyond cute!! Met de kinderhoek vol konijnenoren waan ik me net Alice in Wonderland als ik bij Olivia op de thee kom. En dankzij Petit Puk denk ik nu te weten wat een salopette is (chique Frans voor tuinbroek…?), maar vooral hoe adorable op te vreten Olivia erin is.

Het is mijn standaard-adres voor schoenen that don’t break the bank.

Ik heb die sandaaltjes met een gespje in de zomer dan ook in matchende kleuren. Bovendien zijn ze nog wasmachine-proof ook. Komt goed uit als de geur van die schoentjes van licht kauwgommerig als nieuw gedurende de zomer langzaam over gaat naar minder lieflijk kinderlijk… Maar mijn absolute favoriet is de tutu met vrolijk gekleurde balletjes in de voering. Mijn nu niet-meer-zo-geheime go to cadeau voor kleine meisjes. Tig lagen lichtroze tule met allemaal felgekleurde pom-pommetjes. En niet alleen voor prinsesjes. Met stevige laarzen eronder is deze tutu ook kick-ass stoer. Bijna jammer dat die er niet in matchend-mama-maat is…

Lees ook:

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leonie Lindeboom

Mijn naam is Leonie, welkom op mijn website! Ik ben (uiteraard) moeder van inmiddels 3 kindjes. De jongste is nog een baby. Wij wonen in het altijd bruisende Amsterdam. Ons leven is vaak druk en chaotisch, maar bovenal is het heerlijk. Met ons vijven genieten we van alles wat de stad ons te bieden heeft en dat is elke dag weer een feest én een uitdaging. Genoeg om over te schrijven dus. Dit schrijven doe ik overigens niet alleen, maar samen met een aantal andere mama bloggers die allemaal hun eigen visie op hun leven met kids hebben. Veel leesplezier! Ben je ondernemer en wil je je bedrijf presenteren aan de leukste mama’s van Nederland? Of wil je zelf graag bloggen? Stuur een mail of bel even: leonievoormamaschrijft@gmail.com | 06-42204869.

Mis niks! Mamaschrijft op social:

Ook leuk om te lezen

Excuses van een nachtmoeder.

Excuses van een nachtmoeder.

Joske had zich altijd heilig voorgenomen om haar kind nooit bij haar in bed te laten slapen. Maar nu ze zelf een slechte doorslaper heeft, wil ze excuses maken.