Wijn is altijd een goed cadeau. Helemaal in een handbedrukte wijnkist.

Wijn geven als cadeau is altijd een goed idee. Flesjewijnbezorgd is een fantastisch origineel concept.

Ik ben dol op goede wijn. Een heel mooi cadeau om te krijgen of om te geven. Daarom vind ik het idee van Flesjewijnbezorgd ook zo ontzettend leuk. En nog leuker: de bedenker is de piepjonge Thymo Schol (25) uit Hilversum. Ik stelde hem een paar vragen en geef hem zo met veel plezier de gelegenheid om zijn toffe bedrijf aan jullie voor te stellen.

Van wijnliefhebber naar ondernemer

Thymo: “Het idee voor Flesjewijnbezorgd ontstond een jaar of drie geleden. Ik besloot te stoppen met mijn studie omdat het ondernemersbloed in mij steeds harder begon te stromen. Ik ben zelf een enorme wijnliefhebber, maar ik vond dat er te weinig leuke manieren waren om een fles wijn online te kopen en te versturen. Terwijl wijn een van de meest populaire geschenken is. De enige manier om een fles wijn persoonlijk te maken was een gepersonaliseerd etiket. Maar om eerlijk te zijn vind ik dat er heel goedkoop uitzien. Ik heb een jaar lang gewerkt aan het uitwerken van mijn bedrijfsplan en ik sprak veel met vrienden en familieleden die een passie voor wijn hebben of zelfs vinoloog zijn. Na een jaar stond het concept Flesjewijnbezorgd als een huis: goede wijn verpakt in een mooie, handbedrukte wijnkist die je online besteld en thuis laat bezorgen.

Wijn: het ultieme cadeau om iemand te verrassen

Flesjewijnbezorgd bestaat nu twee jaar en ik mag niet klagen: nog elke maand groeit het aantal bestellingen. Toch is mijn bedrijf nog relatief klein en dat heeft een hoop voordelen. Persoonlijk contact en klantenservice vind ik namelijk heel belangrijk. Zodoende hoor ik van mijn klanten dat ze feliciteren via deze weg ontzettend leuk vinden. En wijn is natuurlijk het ultieme cadeau om iemand te verrassen. Zo nu en dan spreken we de ontvangers van de kisten ook. Zij vertellen dat het een bijzonder gevoel geeft om de doos te openen en dan vervolgens het houten kistje met daarop de persoonlijke tekst te lezen. Het assortiment verandert regelmatig. Wanneer ik nieuwe wijn aan het assortiment toevoeg, proef ik de wijn uiteraard eerst zelf. Daarna laat ik de wijn aan vrienden proeven tijdens een proefavondje en daarna gaat de wijn naar de bevriende vinologen en wijnkenners die mij helpen om een goed assortiment te behouden. Op dit moment is de Amarone, uit het luxe segment, mijn favoriet. Een stevige complexe wijn die het best gedronken kan worden bij vlees of wild. In elk geval bij eten. Mijn ultieme ‘slobberwijntje’ van dit moment is de La Bastide of de Tierra Alta Carmenere.

Ik heb allerlei plannen voor de toekomst. Flesjewijnbezorgd zal uitgroeien tot drie verschillende units: de handbedrukte wijnkisten als cadeauservice, een online wijnhuis om wijn voor thuis te bestellen en een wijnabonnementen service voor een maandelijks samengestelde doos wijn.

Wil je iemand verrassen met dit super leuke cadeau? Nu met korting!

Thymo wil alle lezeressen graag kennis laten maken met Flesjewijnbezorgd en de komende maand is natuurlijk sowieso een prachtige periode om iemand te verrassen met wijn. Indien je bij je bestelling de code 15MS15 gebruikt, zal er automatisch 15% korting verrekend worden. De actie is geldig tot 1 februari 2016!

 

Share this post:

Volg Mamaschrijft

Leave a Reply

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Type to Search

See all results