WIN: award winnende wekkerradio van SONORO ter waarde van 399 euro

Wakker worden met je lievelingsmuziek en 's avonds in slaap dommelen terwijl je naar je favoriete luisterboek luistert? Het kan met de SonoroCD.

Niets irritanter dan een schreeuwende wekker in de ochtend. In alle opzichten want, nu al je bed uit? Dat is toch echt te vroeg! En dan de opties qua wek-geluid, die zijn meestal ronduit irritant. Waarom eigenlijk? Een wekkerradio is voor mij wel onmisbaar, net als voor velen. Het liefst word ik wakker met een relaxt muziekje. Of met het geluid van, stel je voor, de ruisende zee. Toen ik hoorde over de SonoroCD, was ik meteen een en al oor. Dit is de mooiste wekker die ik ooit heb gezien. Allereerst is het design (prijswinnend ook nog eens) om op te vreten. Daarnaast is de geluidskwaliteit enorm goed: de hele slaapkamer wordt gevuld met welke muziek je maar wilt. Een stukje extra harmonie voor dat vertrek waar het juist zo belangrijk is.

Wakker worden was nog nooit zo relaxt

De SonoroCD heeft een dimbare display en een cd-speler, dus vanaf nu kun je voor het slapen gaan, licht alvast uit en lekker diep weggedoken onder je warme dekbed, luisteren naar je favoriete luisterboek of podcast. Ook is het mogelijk om naar je favo muziek te luisteren via DAB+ (Digital Audio Broadcasting). Dit is de nieuwe FM, zeg maar. De muziek via DAB+ is zo kraakhelder, dat het lijkt alsof je in een studio aanwezig bent en een live optreden bijwoont. Door je telefoon of tablet aan te sluiten op de Sonoro, luister je altijd naar jouw lievelingsmuziek. Het landelijke aanbod van radiozenders is trouwens ook nog eens veel groter, via DAB+. Zelf word ik altijd heel gelukkig van een kleine, relatief onbekende zender. Ik vind het gewoon knusser dan de grote commerciële jongens waar heel Nederland naar luistert. Dus imagine this: gewekt worden door kraakheldere, rustig opbouwende geluiden, die jij zelf hebt gekozen. Met deze wekkerradio is relaxt wakker worden gegarandeerd.

Naast het grote, dimbare display, voorzien van een digitale klok, heeft de radio zes voorkeurszenders die je automatisch kunt laten zoeken naar radiostations. Hierdoor hoef je zelf geen lange lijsten door te scrollen, op zoek naar die ene zender: DAB+ leest de stations bij een zoekopdracht zelf in en presenteert ze in alfabetische volgorde.

De ultieme wekkerradio: SONOROCD

De ultieme wekkerradio: SONOROCD

MUZIEK-EN DESIGNLIEFHEBBERS OPGELET! Mamaschrijft mag namelijk een SonoroCD ter waarde van 399 euro weggeven! Ik zou ‘m zelf met heel veel plezier naast mijn bed zetten, de roze graag, maar ik spaar ondertussen nog even verder. Wil jij kansmaken? LIKE mamaschrijft op Facebook, laat in een reactie weten wat jouw lievelings radiozender- of muziek is en DEEL dit bericht op je eigen pagina. SUCCES! Op Vaderdag, zondag 19 juni 2016, maak ik de winnaar bekend.

De sonoro CD wordt bij onder andere Coolblue en E-styleonline verkocht. Meer informatie is te vinden op Sonoro.

Share this post:

Volg Mamaschrijft

Leave a Reply

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

8 comments

 1. Sofie Dekkers

  Onze ‘papa’ (mijn man en vader van onze drie kinders) zijn lievelingszender is ‘Nostalgie’ …
  en wij maken héél graag kans op deze prachtige wekker, dan wordt hij iedere dag goedgezind wakker!

 2. Desirée Brinkhorst

  ooo wat een gaaf cadeau. Deze is heel welkom bij mij en mijn dochter thuis. Mijn favoriete radiozender kan nog al eens wisselen, maar samen komen we vaak uit op 100% NL. Heerlijk meezingen met nederlandse teksten. In de avonduren zet ik vaak voor ons een dolfijnen meditatiemuzeikje op, worden we allebei rustg van en helpt de prikkels van de dag los te laten en te verminderen.

 3. Nathalie Hellmig

  Whaaaaaa meegedaan op facebook natuurlijk! wat GAAF!! FINGERS CROSSED 😉

 4. elisabeth maria martina

  skyradio
  papa gaat uit zijn plaat als de naam van mama hier als winnaar staat

 5. Viv

  Wat is dit gaaf!! Heel heel welkom en IDEAAL voor het hele gezin (niet alleen voor papa haha).
  We starten de dag met Mattie & Wietze op Q-music, schakel dan over op 3FM en voor de Hollandse zoetsappigheid naar 100% NL.
  Onze muziek smaak is zeer verschillend 😉 maar och zo blijft het leuk, toch?

  Wauwwww wat zou dit een supertof (totaal niet verwacht) cadeau zijn! Duimpjes gaan heel hard draaien!

 6. Helma Keijzer

  Wat een uitvinding zeg! Zo’n klein ding met zoveel mogelijkheden. Het opstaan wordt een feestje. Helaas is mijn ereader gesneuveld! Door dat ik hem onder de deken open had gelegd (zonder de kaft) manlief moest ’s middags een schilderij ophangen boven bed. Je snapt het al. Harde krak en einde lees gemak. Dus zou t heerlijk zijn als ik nu met een luisterboek in slaap kan vallen. Ik houd van de muziek van R.e.m dat luister ik graag in de auto op weg naar t werk. Want overdag is het voor kinderen voor kinderen en K3 wat ik hoor (dochter lief!). Mintgroen is wel heel mooi in onze zwart/wit kamer. Valt lekker op. En een wekker is fijn want stel je voor dat babylief net niet wakker wordt voor dat de wekker gaat. Duimen voor mooie dromen……!

 7. Liesbeth

  Wat een gave actie!
  Mijn man en ik doen samen met 1 wekker. Een heel lelijke, die nog heel irritant zoemt ook!
  Omdat ik liever naar mijn man kijk dan naar die wekker staat hij aan zijn kant.
  Heel lief dat mijn man mij nu elke ochtend wakker maakt, maar altijd handig is dat niet!
  Zeker niet als hij al om half 6 uit zijn bed moet.
  Het liefste word ik wakker met vogelgeluidjes. Ook Q-music met mattie en Wietze vind ik leuk.
  Nu maar duimen dat er aan mijn kant straks een mooie wekkerradio staat!

 8. Marange

  Super cool! De mintgroene is echt wauw! Als de radio aanstaay staat het op Q-music mijn favoriete muziekgenre is top40…een beetje van alles dus. Maar sinds ik mama ben luister ik ook heeeeel vaak naar kinderen voor kinderen, disney, studio100…achja…stiekem vind ik het ook super swingend😉

Type to Search

See all results