Win: een krasse kop of braaf beestje aan de muur.

Tip voor bijzondere dieren aan je muur: de AnimalPrintshop. Een webshop vol grappige foto's van fotogenieke dieren!

Zoals de meesten van jullie inmiddels al wel weten ben ik zwanger van ons derde kindje. En hoewel ik na 2 kids de meeste spullen allemaal allang al voorradig heb, is het natuurlijk wel weer extra leuk om een beetje rond te mogen snuffelen op kinderkamer gebied. En leuke items aan de muur horen daar natuurlijk bij.

Dier aan de muur

Wij hadden besloten dat we een dier aan de muur wilden. Als jij dat net zo leuk als mij vindt, dan tip ik graag deze hele gave webshop met supermooie afbeeldingen van dieren, namelijk AnimalPrintshop.nl. Dit is een dochteronderneming van Fotocadeau.nl en een webshop vol met prachtige dierenfoto’s die je kan laten afdrukken op verschillende soorten materialen. De moeite waard om met jullie te delen vond ik.

In de webshop heb je de mogelijkheid uit maar liefst 55 dieren. De dieren zijn ingedeeld in 3 verschillende categorieën zodat je snel een geschikt dier kan vinden.

Kleine vriendjes en krasse koppen

Zo vind ik de diertjes in de categorie ‘kleine vriendjes’ en ‘krasse koppen’ erg gaaf! Kan perfect in een kinderkamer, maar zeker ook in je woon- of eetkamer. Hieronder zie je bijvoorbeeld een hert en een vos die beide de camera in kijken.

kleine vriendjes

En de ‘Krasse koppen’  zijn portretten van dieren en dus close-up. Hieronder vier van de Krasse Koppen. Ik heb inmiddels het konijn besteld voor op de babykamer.

animalart

Brave beesten

En dan zijn er nog de ‘brave beesten‘ die er in zijn geheel op staan zoals een flamingo, een nijlpaard, een egel of een schildpad. Maar er is veel meer keuze dan alleen die vier.

flamingo

brave beesten

Stuk voor stuk bijzondere foto’s.

En het leuke is dat je na het kiezen van de foto zelf het materiaal kan uitkiezen waarop je het graag bedrukt wil hebben, de grootte en wat voor soort lijst je eromheen wil. De meest favoriete materialen zijn volgens AnimalPrintshop canvas en hout. Maar je kunt ook kiezen uit aluminium of plexiglas.

Winnen?

Uiteraard denk ik ook altijd aan mijn lezers, want ik mag iemand blij maken met een afdruk van 30×40 op een materiaal naar keuze! Deel de post op mijn Facebookpagina en laat in een comment onder mijn blog of op mijn Facebookpagina weten dat je graag een afdruk wil winnen en waar je hem gaat ophangen. Over een week maak ik de winnaar bekend!

Lees ook:

Share this post:

Volg Mamaschrijft

Leave a Reply

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

8 comments

 1. Anita H.

  Ik wil heel graag een afdruk winnen en ik denk dat ik die op de gang ga hangen als ik in de prijzen val.

 2. Marian B

  Wat leuk! Het ijsbeertje (portret) op hout lijkt me erg leuk voor op de babykamer van mijn neefje. Zijn geboortekaartje was ook met een ijsbeertje, dus dat komt helemaal goed!

 3. Corinne de Graaf

  Echt leuk.
  Mijn dochter van 10 heeft een nieuwe kamer en aan de muur hangt nog niets.

 4. Sharon de Ridder

  Wat een leuke schilderijtjes! Ik zou graag kans maken; denk dat de voorkeur van mijn dochter uitgaat naar de flamingo voor op haar kamer 🙂

 5. Liesbeth

  Superleuk! Ik doe graag mee voor in de babykamer van ons kleintje dat bijna komt!

 6. Vanessa Raffaela Sibma

  Wat leuk!! Wij zijn bezig met de slaapkamer van ons zoontje en baby on the way. Er is nog niets voor aan de muur. Het konijn vind ik er mooi!

 7. melissa

  Ben ik al te laat? Ik ga het toch proberen 🙂 We zijn pas verhuisd en de kinderkamers mogen nog wel opgeleukt worden. ik doe graag mee voor mijn 6 jarige dochter elise en dan de babyolifant voor haar nog kale muur! superleuk! liefs melissa

Type to Search

See all results