Win: een persoonlijk en hand gegraveerd sieraad van KAYAsieraden.

Begin 2018 goed en maak nu kans op een mooi en vooral persoonlijk sieraad naar keuze voor jou en/of je kind!

Een tijdje geleden schreef ik al een blog over KAYAsieraden, een sieradenmerk voor moeder én kind. Elk sieraad is bijzonder en ze worden met de hand gegraveerd. En namens KAYAsieraden mag ik een waardebon van 35 euro verloten, waarmee je zelf een sieraad naar keuze kan bestellen!

Sieraden voor bijzondere momenten

KAYAsieraden ontwerpt en maakt sieraden voor mama en kind om speciale momenten tastbaar te herinneren. Bijvoorbeeld de geboorte van een (klein)dochter of (klein)zoon, een communie, bruiloft en een verjaardag zijn een aantal van dit soort momenten.

Gegraveerde bedels

Ik heb zelf een prachtig sieraad gekozen waaraan drie bedels hangen met de namen van mijn kinderen. Die vond ik voor mij de mooiste keuze, want zo draag ik mijn kinderen altijd alle drie bij me. Een armbandje voor mij en eentje voor dochterlief vind ik ook erg mooi, maar persoonlijk vind ik Izzie (2) nog net iets te jong voor een armbandje. Ze zou het wel te gek vinden, maar ik vind het zonde als ze hem per ongeluk kapot trekt. Dus dat komt wel een keer als ze iets ouder is, want de mom & me sieraden zijn echt supermooi. Er bestaan voorgedrukte bedeltjes, maar kan je ook kiezen voor een eigen gravering. De bedeltjes zijn allemaal met elkaar verbonden, zo is één bedeltje voorzien van de tekst ‘I love you’ en het bedeltje van mama draagt ‘to the moon and back’ bij zich. Ook heb je keuze uit naambedeltjes, of een bedeltje met initialen.

Sieraad met namen kinderen

De sieraden zijn natuurlijk ook heel geschikt om cadeau te geven aan jezelf, je (schoon)moeder of je kinderen. Elk sieraad wordt ook nog eens heel lief ingepakt zoals hieronder.

Win: een persoonlijk en hand gegraveerd sieraad van KAYAsieraden.

Nog een aantal van mijn favoriete sieraden:

 • Zilveren bedelarmbandje. Dit verfijnde ontwerp heeft glinsterende zilveren sterren, en is gemaakt van door-en-door sterling zilver. Elke outfit wordt in een handomdraai een feestelijke outfit. Ook draag het juist op een stoere spijkerbroek naast een horloge. Inclusief ‘groei-met-mij’ kettinkje voor jaren draagplezier.

Win: een persoonlijk en hand gegraveerd sieraad van KAYAsieraden.

 • Zilveren kinderketting ‘Teddy’ met graveerbedel. Een prachtige zilveren ketting, voorzien van een beertje, zoetwaterparel en graveer bedel. Een mooi persoonlijk cadeau, om te laten zien hoeveel je van haar houdt. De ketting is gemaakt van .925 sterling zilver, voor altijd mooi!

Win: een persoonlijk en hand gegraveerd sieraad van KAYAsieraden.

 • Armband om te graveren. Alweer zo’n mooie armband van door-en-door echt zilver in ‘Tiffany Style’. Door de zilveren graveerbedel (voor naam, datum of lief woord) nog persoonlijker! Inclusief echt zoetwaterpareltje en klein zilveren hartje. Matched overal bij.

Win: een persoonlijk en hand gegraveerd sieraad van KAYAsieraden.

 • Lief armbandje voor een kind gemaakt van zoetwaterparels, roze Swarovski kristallen met door-en-door zilveren onderdelen. Je mag zelf bepalen wat je graag gegraveerd hebt in de bedel.

Win: een persoonlijk en hand gegraveerd sieraad van KAYAsieraden.

 • Oorbellen en ringetje. Wat een prachtig cadeautje voor een klein prinsesje. De 2-delige set is door-en-door .925 zilver en bezet met glinsterende roze steentjes. Luxe verpakt in een lief cadeaudoosje, gelijk klaar om te geven.

Win: een persoonlijk en hand gegraveerd sieraad van KAYAsieraden.

Waardebon winnen?

Wil jij kans maken op een waardebon van 35 euro die je mag besteden bij KAYAsieraden? Like dan Mamaschrijft op Facebook en laat in een comment weten dat je graag kans maakt.

Lees ook:

25x prachtige jurken en rokjes voor de feestdagen.

Share this post:

Volg Mamaschrijft

Leave a Reply

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

8 comments

 1. Marian B

  Leuk, doe heel graag mee! Weet nog niet precies wat, er is ook zoveel leuks! Eerst maar eens zien te winnen 😉

 2. Grete Karina

  Wat een mooie persoonlijke sieraden, ik loot heel graag mee voor dat gulle shoptegoed!

 3. Petra

  Aan mijn eerste mama armband pasten maar drie bedels… en ik heb 4 kindjes waarvan 1 lief engeltje* Vorig jaar kocht ik daarom een nieuwe armband maar dat was geen echte zilveren en hij is vorige maand tot mijn grote verdriet gebroken 😢 Driemaal is scheepsrecht, toch…?

 4. Marianne S

  Leuk en mooi.
  Een armband voor mooie herinneringen!

 5. Sophia Grootjans

  Ik doe heel graag mee.
  Lijkt me leuk om bijvoorbeeld de Mom & Me armbanden ‘Shine Bright’ Hartjes mee aan te schaffen

 6. Marjon

  Graag, nog geen idee wat ik dan zou willen uitkiezen, de keuze is reuze!

Type to Search

See all results