Winactie: welk boek zou jij willen winnen?

11 juli 2016

Jaaa, zomervakantie! Sommigen van jullie genieten al sinds een paar dagen van de holiday, anderen moeten nog even geduld hebben. Mijn kinderen moeten nog vier dagen naar school en dan hopsakee, horloges af, later naar bed en in de ochtend (please) langer doorslapen, aanrommelen in huis, uren doorbrengen in de speeltuin of op het strand en vooral lezen. HEEL VEEL LEZEN! Nu moet ik zeggen dat ik daar erg naar verlang en mijn kinderen iets minder, maar toch: een fijn boek ontbreekt nooit, al helemaal niet tijdens de vakantie.

Voor de kinderen haal ik regelmatig nieuwe boeken uit de bibliotheek en daarnaast zijn hun boekenkasten ook goed gevuld met eigen boeken. Dat laatste geldt zeker ook voor onszelf. We worden allebei heel blij van een nieuw, goed boek. Werkgerelateerd, een biografie of heerlijke roman. Dat moment waarop je je op de bank nestelt, in bed of buiten in de zon voor een half uurtje, of liever nog veel langer, is toch heerlijk!

Er liggen hier twee boeken al een tijdje op mij te wachten, maar ik mag er van mezelf nog niet in beginnen, ze moeten ongelezen mee in mijn koffer richting Denemarken. Ik zie mezelf al helemaal liggen in de tuin bij het zwembad van ons vakantiehuis, goed ingesmeerd en met een koud biertje binnen handbereik. De boeken zijn beide van een totaal verschillend genre, leuk voor de afwisseling:

Ken je Downtown Abbey? Die heerlijke Engelse serie dat wereldwijd een mega succes was? De man achter dit succes, Julian Fellowes, schreef Belgravia. Een lekker dik boek dat zich afspeelt in een chique wijk in Londen waarin het draait om de adel die zich inlaat met de industriële nouveaux riches. Een heerlijke roman dat bolstaat van schandalen en intriges.

De andere is Op de tweesprong van moeten en willen. Een perfect boek voor de zomer waarin werken hopelijk op een iets lager pitje staat. Een goed moment om te onderzoeken hoe je je leven invulling geeft. En of je dat doet omdat het moet of omdat je het wilt. Een wezenlijk verschil! Dit boek, geschreven door Ella Luna, leert je om naar dat stemmetje in jou te luisteren, zodat het makkelijker wordt om keuzes te maken die echt bij jou passen.

WIN! AW. Bruna Uitgevers stelt van beide boeken maar liefst vijf exemplaren beschikbaar. Om kans te maken op een van de boeken hoef je alleen maar hier te kijken en in een reactie op Facebook te laten weten welk boek van deze uitgever je graag zou willen lezen.

Dinsdag 19 juli 2016 maken we de winnaars bekend!

7 Reacties

 1. Monique Luijten

  Ik heb ‘hier’ gekeken en zou graag mee willen doen voor Belgravia.
  Dat lijkt mij een schitterend boek.
  Fijne vakantie!

  Antwoord
 2. Peeters Pierre

  Heel erg graag loot ik mee voor Belgravia. Als ik win gaat het boek mee op vakantie naar Duitsland. Ik duim..

  Antwoord
 3. Alex Dekker

  Belgravia lijkt me top!

  Antwoord
 4. Fleur

  Op de tweesprong van moeten en willen, lijkt me een intressant boek. ‘Na de vakantie’ voelt altijd als een goed moment voor goede voornemens

  Antwoord
 5. Aniek

  Ik ga voor : Op de tweesprong van moeten en willen.

  Antwoord
 6. Anita H.

  Ik ga voor “Op de tweesprong van moeten en willen”.

  Antwoord
 7. BepH

  Belgravia, een lekker dik boek voor de vakantie!

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leonie Lindeboom

Mijn naam is Leonie, welkom op mijn website! Ik ben (uiteraard) moeder van inmiddels 3 kindjes. De jongste is nog een baby. Wij wonen in het altijd bruisende Amsterdam. Ons leven is vaak druk en chaotisch, maar bovenal is het heerlijk. Met ons vijven genieten we van alles wat de stad ons te bieden heeft en dat is elke dag weer een feest én een uitdaging. Genoeg om over te schrijven dus. Dit schrijven doe ik overigens niet alleen, maar samen met een aantal andere mama bloggers die allemaal hun eigen visie op hun leven met kids hebben. Veel leesplezier! Ben je ondernemer en wil je je bedrijf presenteren aan de leukste mama’s van Nederland? Of wil je zelf graag bloggen? Stuur een mail of bel even: leonievoormamaschrijft@gmail.com | 06-42204869.

Mis niks! Mamaschrijft op social:

Ook leuk om te lezen

Excuses van een nachtmoeder.

Excuses van een nachtmoeder.

Joske had zich altijd heilig voorgenomen om haar kind nooit bij haar in bed te laten slapen. Maar nu ze zelf een slechte doorslaper heeft, wil ze excuses maken.