Privacyverklaring.

Omdat ik met mijn blog/website bepaalde persoonsgegevens verzamel en de bescherming van jouw gegevens zeer belangrijk vind, heb ik deze privacyverklaring gemaakt. Jouw persoonsgegevens worden alleen verwerkt voor het doel waarvoor ze verstrekt zijn en overeenkomstig met de Wet Bescherming Persoonsgegevens en de Telecommunicatiewet.

Heb je vragen? Stel ze gerust, via leonievoormamaschrijft@gmail.com.

Persoonsgegevens

Als blogger en websitebeheerder verzamel ik persoonsgegevens. Dit moet je als lezer weten, en hier zal ik uitleggen wat ik met die persoonsgegevens doe.

Ik kan de volgende persoonsgegevens van je nodig hebben:

Naam, e-mailadres, adres van je website, IP-adres.

Doel van het verzamelen van persoonsgegevens

Als je een reactie plaatst onder een van mijn blogs vul je je naam, je e-mailadres en eventueel je website in. Je e-mailadres wordt niet getoond op mijn website. Ikzelf gebruik die alleen als ik persoonlijk naar je wil reageren.
Verder onthoudt de website je IP-adres. Dit is nodig zodat ik gebruikers die mij bedreigen, spam sturen etc. kan blokkeren.

Ook als je meedoet aan een winactie wordt je e-mailadres gebruikt om je te berichten als je hebt gewonnen.

Delen van persoonsgegevens

Hoewel verschillende gastbloggers blogs online hebben op mijn site, ben ik (Leonie) beheerder van de website en de enige die de blogs online plaatst en bij de persoonsgegevens kan komen.

Je persoonsgegevens worden opgeslagen op de servers. Deze zijn eigendom van de host van mijn website, Netfort marketing & ict.

Cookies

Als je mijn website opent verschijnt er onderaan een balk, waarbij je wordt gewezen op het gebruik van cookies. Je kunt deze ook weigeren.

Mijn website verzamelt verschillende soorten cookies:

Google Analytics

Mamaschrijft maakt gebruik van Google Analytics, een webanalyse-service die wordt aangeboden door Google Inc. (“Google”). Google Analytics maakt gebruik van “cookies” (tekstbestandjes die op uw computer worden geplaatst) om de beheerder van de website te helpen analyseren hoe gebruikers de website gebruiken. De door de cookie gegenereerde informatie over uw gebruik van de website (met inbegrip van uw IP-adres) wordt overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers. Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe je de website gebruikt, rapporten over de website-activiteit op te stellen voor website-exploitanten en andere diensten aan te bieden met betrekking tot website-activiteit en internetgebruik. Google mag deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. Google zal uw IP-adres niet combineren met andere gegevens waarover Google beschikt. U kunt het gebruik van cookies weigeren door in uw browser de daarvoor geëigende instellingen te kiezen. Door gebruik te maken van de website geef je toestemming voor het verwerken van de informatie door Google op de wijze en voor de doeleinden zoals hiervoor omschreven. Lees het privacybeleid van Google voor meer informatie, alsook het specifieke privacybeleid van Google Analytics.

Sociale Media

Op de website staan knoppen om inhoud te delen via sociale media als facebook, Google+ en twitter. Deze knoppen zijn mogelijk door de code die afkomstig is van die partijen zelf. Deze code plaatst onder meer een cookie. u kunt meer lezen in de privacystatements van bijvoorbeeld facebook en twitter.

Advertenties

Op mijn website vind je advertenties van bijvoorbeeld wehkamp of Hema. Sommige advertenties komen van deze partijen via affiliate samenwerkingen. Als je klikt op één van deze banners en je koopt vervolgens iets, krijg ik een klein percentage van het verkoopbedrag. Dit is voor mij een manier om brood op de plank te krijgen.

Deze websites behouden jouw gegevens een aantal dagen. Ze gebruiken deze gegevens om gericht te kunnen adverteren. Mocht je dit niet op prijs stellen, accepteer dan de cookies niet of klik niet op de banners.

Ook schrijf ik soms in opdracht van bedrijven een artikel met bijvoorbeeld een winactie. Ik kan dan jouw adres gegevens vragen als jij de winnaar bent zodat het bedrijf of ikzelf de winnende prijs naar je kan sturen per post of per email. Je gegevens worden dan gedeeld in overleg met jou en slechts voor dit doel gebruikt.

SSL Certificaat

Mamaschrijft.nl neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Mamaschrijft maakt gebruik van een betrouwbaar SSL Certificaat om te borgen dat je persoonsgegevens niet in verkeerde handen vallen.

Als jij de indruk hebt dat de gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, of indien jij meer informatie wenst over de beveiliging van door Mamaschrijft verzamelde persoonsgegevens, neem dan contact met mij.

Recht

De privacywetgeving brengt verschillende rechten met zich mee voor jullie als lezers.

Inzage, rectificatie of wissen

Je hebt recht op inzage van de gegevens die ik van je verzamel, je mag mij vragen om ze te rectificeren of om ze te wissen. Ik ben verplicht om dat te doen als je ernaar vraagt.

Bezwaar maken tegen verwerking

Je mag bezwaar maken tegen het verwerken van je persoonsgegevens

Recht op intrekken toestemming

Als je eerder toestemming hebt gegeven om je persoonsgegevens te gebruiken, kun je die toestemming alsnog intrekken zonder opgave van redenen.

Klagen bij Autoriteit Persoonsgegevens

Mocht het verwerken van de persoonsgegevens volgens jou niet op de juiste manier gaan, dan kun je altijd een klacht indienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Contactgegevens

www.mamaschrijft.nl

Leonie Lindeboom
Veemkade 1210
1019 BZ Amsterdam
KvK nummer: 64346714

Type to Search

See all results