Hof van Saksen, geen doorsnee bungalowpark.

Wat een fijn bungalowprak is Hof van Saksen. Prachtige vakantiehuizen en een heerlijk zwembad. Tip dus!

 

Het zwembad is zo schoon. Er is zoveel vertier voor de kinderen. De huizen zijn ruim en luxe ingericht. Piet Hein Eek heeft zich beziggehouden met het ontwerp. Hof van Saksen is in de verste verte niet vergelijkbaar met een doorsnee bungalowpark.

Wereld van verschil. Al deze argumenten over waarom het Hof van Saksen zo de moeite waard is spraken me aan. Want om eerlijk te zijn, ik heb ’t niet zo op doorsnee bungalowparken. Die huisjes, de trainingsbroeken, gillende kinderen en zakken patat. Maar al vanaf het moment dat wij het terrein van Hof van Saksen opreden werd ik overvallen door een instant happy feeling. De mooie oprijlaan, veel groen en in de verte een statig pand wat later de receptie en ingang naar onder andere het waanzinnig mooie zwembad bleek te zijn. Maar eerst spullen droppen! Dat kostte moeite, want de kinderen wisten van al het vertier, dat had ik ze al laten zien op de computer. Ons huis, een prachtige boerderij die we samen met mijn ouders een weekend lang bewoonden was mooi ingericht, ruim en voorzien van luxe badkamer mét sauna. Wat kwam dit goed uit, want man, wat was ik toe aan een potje ontspanning!

Walhalla voor kinderen en ouders. Voor de kinderen was het lastig kiezen wat nu het aller leukste was. Een van de educatieve Kids Academies, het waanzinnige springkussen, de indoor apenkooi (waar ouders overigens relaxt aan de lange leestafel krantjes zaten te lezen), het onder begeleiding knutselen of het zwembad…. Ach, laat die keuze maar zitten. Ons weekend was in een woord fantastisch! Want naast heel veel faciliteiten was het ook nog eens ‘lastig’ kiezen waar we wilden eten. Het park biedt verschillende restaurants. Als klap op de vuurpijl brak de zon op de laatste dag nog door en hebben we, net voor vertrek, nog heerlijk geborreld op het strandje. Kids een ijsje, een schepje en een emmertje. Pap, mam, opa en oma een lekker wijntje en fijne happen.

 

 

 

 

 

Share this post:

Volg Mamaschrijft

Leave a Reply

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Type to Search

See all results