Hof van Saksen, geen doorsnee bungalowpark.

8 juli 2013

 

Het zwembad is zo schoon. Er is zoveel vertier voor de kinderen. De huizen zijn ruim en luxe ingericht. Piet Hein Eek heeft zich beziggehouden met het ontwerp. Hof van Saksen is in de verste verte niet vergelijkbaar met een doorsnee bungalowpark.

Wereld van verschil. Al deze argumenten over waarom het Hof van Saksen zo de moeite waard is spraken me aan. Want om eerlijk te zijn, ik heb ’t niet zo op doorsnee bungalowparken. Die huisjes, de trainingsbroeken, gillende kinderen en zakken patat. Maar al vanaf het moment dat wij het terrein van Hof van Saksen opreden werd ik overvallen door een instant happy feeling. De mooie oprijlaan, veel groen en in de verte een statig pand wat later de receptie en ingang naar onder andere het waanzinnig mooie zwembad bleek te zijn. Maar eerst spullen droppen! Dat kostte moeite, want de kinderen wisten van al het vertier, dat had ik ze al laten zien op de computer. Ons huis, een prachtige boerderij die we samen met mijn ouders een weekend lang bewoonden was mooi ingericht, ruim en voorzien van luxe badkamer mét sauna. Wat kwam dit goed uit, want man, wat was ik toe aan een potje ontspanning!

Walhalla voor kinderen en ouders. Voor de kinderen was het lastig kiezen wat nu het aller leukste was. Een van de educatieve Kids Academies, het waanzinnige springkussen, de indoor apenkooi (waar ouders overigens relaxt aan de lange leestafel krantjes zaten te lezen), het onder begeleiding knutselen of het zwembad…. Ach, laat die keuze maar zitten. Ons weekend was in een woord fantastisch! Want naast heel veel faciliteiten was het ook nog eens ‘lastig’ kiezen waar we wilden eten. Het park biedt verschillende restaurants. Als klap op de vuurpijl brak de zon op de laatste dag nog door en hebben we, net voor vertrek, nog heerlijk geborreld op het strandje. Kids een ijsje, een schepje en een emmertje. Pap, mam, opa en oma een lekker wijntje en fijne happen.

 

 

 

 

 

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leonie Lindeboom

Mijn naam is Leonie, welkom op mijn website! Ik ben (uiteraard) moeder van inmiddels 3 kindjes. De jongste is nog een baby. Wij wonen in het altijd bruisende Amsterdam. Ons leven is vaak druk en chaotisch, maar bovenal is het heerlijk. Met ons vijven genieten we van alles wat de stad ons te bieden heeft en dat is elke dag weer een feest én een uitdaging. Genoeg om over te schrijven dus. Dit schrijven doe ik overigens niet alleen, maar samen met een aantal andere mama bloggers die allemaal hun eigen visie op hun leven met kids hebben. Veel leesplezier! Ben je ondernemer en wil je je bedrijf presenteren aan de leukste mama’s van Nederland? Of wil je zelf graag bloggen? Stuur een mail of bel even: leonievoormamaschrijft@gmail.com | 06-42204869.

Mis niks! Mamaschrijft op social:

Ook leuk om te lezen

Excuses van een nachtmoeder.

Excuses van een nachtmoeder.

Joske had zich altijd heilig voorgenomen om haar kind nooit bij haar in bed te laten slapen. Maar nu ze zelf een slechte doorslaper heeft, wil ze excuses maken.