We’re going to IBIZA!

6 juni 2013

YEAH, we’re going to Ibiza! Of misschien droom je er in ieder geval van… Zorg ervoor dat je er niet als een kop zonder kop rondloopt want dat is eeuwig zonde. Act like a local en verspil geen tijd aan zoeken of, erger nog, aan ergens eten waar je nog geen stuiver zou moeten uitgeven en stop Come in we’re open Ibiza in je koffer.

Iris Poolman en Odette van Wageningen stelden een waanzinnig leuk, compact gidsje samen bomvol toffe tips over waar te winkelen, waar te slapen, waar te eten en welke stranden het aller fijnst zijn. Come in we’re open Ibiza geeft je a taste of the island en is daarom een musthave voor de perfecte vakantie.

Met dit gidsje op zak stel je makkelijk je ideale dag uit op Ibiza en/of Formentera samen. Ontbijten in dat rustige dorpje, voeten in het zand bij de leukste strandtent, some retailtherapy, eten in een verlichte boomgaard en tot rust komen in een hemelbed bijvoorbeeld! Zie je het al voor je?!

Come in we’re open Ibiza is verkrijgbaar via comeinwereopen.nl en de boekhandel en kost € 14,95.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leonie Lindeboom

Mijn naam is Leonie, welkom op mijn website! Ik ben (uiteraard) moeder van inmiddels 3 kindjes. De jongste is nog een baby. Wij wonen in het altijd bruisende Amsterdam. Ons leven is vaak druk en chaotisch, maar bovenal is het heerlijk. Met ons vijven genieten we van alles wat de stad ons te bieden heeft en dat is elke dag weer een feest én een uitdaging. Genoeg om over te schrijven dus. Dit schrijven doe ik overigens niet alleen, maar samen met een aantal andere mama bloggers die allemaal hun eigen visie op hun leven met kids hebben. Veel leesplezier! Ben je ondernemer en wil je je bedrijf presenteren aan de leukste mama’s van Nederland? Of wil je zelf graag bloggen? Stuur een mail of bel even: leonievoormamaschrijft@gmail.com | 06-42204869.

Mis niks! Mamaschrijft op social:

Ook leuk om te lezen

Excuses van een nachtmoeder.

Excuses van een nachtmoeder.

Joske had zich altijd heilig voorgenomen om haar kind nooit bij haar in bed te laten slapen. Maar nu ze zelf een slechte doorslaper heeft, wil ze excuses maken.