Landal Greenparks Orveltermarke, een mega aanrader!

17 november 2016

Even geen stadse drukte

Een jaartje geleden zo ongeveer planden we een weekendje weg met het gezin. Destijds nog niet wetende dat we met vier kinderen in plaats van twee op pad zouden gaan. We hadden zin in rust (Haarlem is te gek, maar mijn roots, Oost-Groningen, zorgen ervoor dat ik zo nu en dan weg MOET van de stadse drukte), ruimte, een lekker huis, leuke activiteiten voor de kinderen en uiteraard een zwembad! We zochten online en ook al is het aanbod groot, we vonden het toch best een klus om echt iets tofs te vinden. Herken je dit? Lees dan zeker even verder.

Good old Landal Greenparks. Verrassend leuk!

En ineens was daar good old Landal Greenparks. Het was alweer een tijdje geleden dat ik er was en eerlijk is eerlijk: ik heb een haat-liefdeverhouding met bungalowparken. Maar Orveltermarke triggerde mij enorm dankzij een spiksplinternieuw natuurbad en een gaaf avontureneiland. Daarnaast zijn de huisjes luxe en comfortabel. En oh ja, een trampoline in de tuin. Woehooee, dat vinden we allemaal leuk! Demian was het al snel met me eens. Een weekendje Drenthe zou het worden. We reserveerden een zogenaamde kinderbungalow en noteerden het weekend in onze agenda’s.

Het vetste zwembad ooit!

Een paar maanden later was het zover, meer dan ooit bepakt en bezakt, reden we naar de school van de kinderen om daar niet alleen Robijn en Zeger op te halen, maar ook Febe en Gijs. We hadden immers plek zat in het huis en hoe meer zielen hoe meer vreugd. Daarom mochten de kids beide een vriendje/vriendinnetje meenemen. Man, alleen al die boodschap zorgde voor dubbele voorpret. Onderweg stopten we bij de Mac en met volle buiken reden we nog een laatste uurtje. Het hilarische was dat de kinderen al de hele dag met zwemkleding onder hun kleding aan op school hadden gezeten. Dus je raadt het al, zodra we het terrein opreden moest er meteen gezwommen worden. Terwijl Demian de kinderen begeleidde, richtte ik het huisje in. De kinderen kwamen anderhalf uur later super enthousiast terug: dit was het leukste zwembad ooit! Terwijl ik dacht, ‘misschien vinden ze ‘m te klein’. Want dat is ‘ie. Baantjes trekken kan er niet en er is geen golfslagbad. Maar de supersnelle, korte glijbaan vonden ze ‘echt te gek!!!!’

Prachtige extra’s: avontureneiland en natuurbad

Het hele weekend stond bol van leuke dingen, dat begon al in de ochtend met een grote tas verse broodjes aan de deur. Het avontureneiland is de plek waar kinderen heerlijk buiten kunnen spelen. Ik heb er met de meiden zelfs nog een rondje gewaterfietst. En vooral het natuurbad is prachtig. En ook al was het steenkoud toen wij er waren, de kinderen hebben er heerlijk in gezwommen. Het was geen bikiniweer, maar anders had ik er zeker heerlijk een hele middag kunnen zonnebaden.

img_5633 img_5634

Tot de volgende keer!

En bij alles wat fijn is, heb je het gevoel dat de tijd door je vingers glipt. Voor we het wisten was het zondagochtend en moesten we alweer uitchecken. Eigenlijk wilde niemand al gaan, maar helaas…. Helemaal tevreden over het heerlijk weekendje togen we weer richting Haarlem. Vastbesloten om ooit nog een keer terug te keren.

Lees ook:

 

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leonie Lindeboom

Mijn naam is Leonie, welkom op mijn website! Ik ben (uiteraard) moeder van inmiddels 3 kindjes. De jongste is nog een baby. Wij wonen in het altijd bruisende Amsterdam. Ons leven is vaak druk en chaotisch, maar bovenal is het heerlijk. Met ons vijven genieten we van alles wat de stad ons te bieden heeft en dat is elke dag weer een feest én een uitdaging. Genoeg om over te schrijven dus. Dit schrijven doe ik overigens niet alleen, maar samen met een aantal andere mama bloggers die allemaal hun eigen visie op hun leven met kids hebben. Veel leesplezier! Ben je ondernemer en wil je je bedrijf presenteren aan de leukste mama’s van Nederland? Of wil je zelf graag bloggen? Stuur een mail of bel even: leonievoormamaschrijft@gmail.com | 06-42204869.

Mis niks! Mamaschrijft op social:

Ook leuk om te lezen

Excuses van een nachtmoeder.

Excuses van een nachtmoeder.

Joske had zich altijd heilig voorgenomen om haar kind nooit bij haar in bed te laten slapen. Maar nu ze zelf een slechte doorslaper heeft, wil ze excuses maken.