Relaxt kamperen aan de kust: Geversduin

11 mei 2015

Camping aan de kust

Heerlijk is het, om tips te krijgen waar je echt iets mee kunt. Afgelopen vrijdag zat ik, net als elke week al weeekenlang achter elkaar, weer trouw in het zwembad tijdens de 2 x 40 minuten zwemles van mijn zoon. Gelukkig heb ik daar een leuke mama leren kennen met wie ik die 2 x 40 minuten zo vol klets. Zij vertelde dat ze net terug was van een midweekje Geversduin, samen met haar zoontje. ‘Oh, het was zo fijn om daar te kamperen!’, vertelde ze. ‘Ondanks de wind en regenbuien zijn we voornamelijk buiten geweest.’ Benieuwd naar deze camping checkte ik ’s avonds direct de website. Geversduin ligt aan de kust, in Castricum, op nog geen 15 kilometer van Haarlem. Maar, vertelde Femke, het voelt alsof je echt helemaal weg bent. Dat is dus te gek. Een kort ritje, voor mij dan, en je break kan beginnen. En ach, ook al moet je wat langer rijden, dit vooruitzicht is dan toch heerlijk!

Fun voor de kids, rust voor de ouders

De zee ligt op zo’n vier kilometer afstand, maar wanneer je een fiets huurt dan zorgt dat voor je portie dagelijkse beweging. En van een half uurtje fietsen door het bos en de duinen ga je je alleen maar beter voelen. Naast de prachtige omgeving is er op de camping zelf volop vertier voor de kids. Zo is Ullie de uil een regelrechte hit en kunnen de kinderen met echte dieren knuffelen op de kinderboerderij of spelen in de speeltuin (check ook deze info, want er is zoveel te doen!). Terwijl ouders op de veranda genieten van de krant, een boek of goed gesprek met een wijntje binnen handbereik. Nice! Ik zou het liefst in een strandhuisje logeren, maar ik moet zeggen dat de tenthuisjes me ook heel knus lijken.

Mocht jij ook tips hebben van andere mooie, knusse campings? Let me know!

(foto is afkomstig van Leuke adresjes)

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leonie Lindeboom

Mijn naam is Leonie, welkom op mijn website! Ik ben (uiteraard) moeder van inmiddels 3 kindjes. De jongste is nog een baby. Wij wonen in het altijd bruisende Amsterdam. Ons leven is vaak druk en chaotisch, maar bovenal is het heerlijk. Met ons vijven genieten we van alles wat de stad ons te bieden heeft en dat is elke dag weer een feest én een uitdaging. Genoeg om over te schrijven dus. Dit schrijven doe ik overigens niet alleen, maar samen met een aantal andere mama bloggers die allemaal hun eigen visie op hun leven met kids hebben. Veel leesplezier! Ben je ondernemer en wil je je bedrijf presenteren aan de leukste mama’s van Nederland? Of wil je zelf graag bloggen? Stuur een mail of bel even: leonievoormamaschrijft@gmail.com | 06-42204869.

Mis niks! Mamaschrijft op social:

Ook leuk om te lezen

Excuses van een nachtmoeder.

Excuses van een nachtmoeder.

Joske had zich altijd heilig voorgenomen om haar kind nooit bij haar in bed te laten slapen. Maar nu ze zelf een slechte doorslaper heeft, wil ze excuses maken.